Gulsen_tanrikulu Herkese merhabaa içinizde karabükte olup ikili taramasını özelde yaptıran varmıı😌 Yada genel ikili tarama özel hastane fiyatları nelerdir acaba🤔
Neslihan37_ Gulsen_tanrikulu ilk defa tanidik birine denk geldik şurada 😂 araştırma hastanesi yapıyor ama ücret mukabili mi bilmiyorum
yba Gulsen_tanrikulu yeni yaptırdım 1 ay olmadı. Muayene+ ikili test toplam 650 civarı tuttu. İkili test 280 liraydı galiba.
Sebahat77 Gulsen_tanrikulu merhaba ben medikarde yaptırmıştım normal muayene ile birlikte 600 lira gibi bi fiyat Kardemir indirimi vardı tabi bizde arayipta sorabilirsiniz söylüyorlar devlette ücretsiz
Gulsen_tanrikulu Neslihan37_ aynı memlekette olanlar tanışsın yerinde hiç karabük görmedim bende😂medikarı merak ediyorum arayıp soruyorum söylemiyolar🙄
Neslihan37_ Gulsen_tanrikulu karabuklu değilim canım ama seni tanıyorum yani küçüksün benden beni tanimazein sen. Nilüfer ablaya sor tanirsan o daha yeni doğum yaptı Karabük’te nilüfer kargın adı tanır mısın bilmem babası şaban amca
Esrasavs78 Merhaba ben de Safranbolu da oturuyorum ikili tarama yaptırdım gecen salı gunu devlet hastanesinde deniz bey var cok ilgili Bı doktor Bn memnunum orda yaptırabilirsiniz.
Gulsen_tanrikulu Esrasavs78 randevu bulamıyorum bulduğum zamana ikili tarama vakti geçmiş oluyor oyuzden bende medikar düşündüm
Esrasavs78 Gulsen_tanrikulu sabah 7 de gidip fıs alıpda muane olabılıyormusun. Ya da MHRS talep bırak genelde bulunuyor ama
Neslihan37_ Gulsen_tanrikulu yani senin için yardımcı olabilecek biri diye düşündüm ama o herşeyini araştırma hastane de yaptırdı orada sezeryan olmuştu