Sla8995 Kızlar selam, ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz? Ben eskisi gibi öyle yapamıyorum hamileliğimin başından beri korkudan 😂😂😂😄 bir şey olur diye 😒 2.trimester a geçeceğim kısmetse 1-2 güne
NemrudunKizi Sla8995 haftada 2 kez yardımcı gelip dip köşe temizliyor çünkü benim hamileliğin başı sıkıntılı geçti baya o zaman aldım hala devam ediyoruz yatak odası hariç her yere giriyor bende kendi odamızı gündelik yemek, toz alma, toparlama yapıyorum
Merss Sla8995 amann ev işi deme hiç bitmiyor da :) illallah geldi kış temizliği hele 34 haftayız penguen gibi yürüyorum zaten bir saatlik işi üç dört saatte ancak bitiriyorum hayırlısıyla doğsunlarda eski pratik halimize dönsek 😄
Nnanaa Sla8995 genelde eşim yapıyor ben arkasından ufak ufak yardım ediyorum haftasonu dip köşe yapıyoruz öyle öyle 30 haftaya geldik şimdi doğum için temizlik var yardımcı tutacağız.
Susamcik01 Benim kahverengi akıntım var doktor bilgisi ile sürekli yatıyorum il yapmayı geç suyumu bile eşim getiriyor. Tüp bebek 3. Deneme. Allah razı olsun eşimden hep yanımda. İlaçlarımı aldığım sürece sorun yok arada kadım ağrım var hepsi normalmiş
Defnesa Hergun bütün eve robotu çalıştırıyorum öyle olunca evde çok tozlanmiyor haftada 1 de eşimle toz alıyoruz koltukları süpürüyoruz
NemrudunKizi Aaaysee kızlar sizi benden ne istiyorsunuz düşündüğünüz kişi kim ise ben değilim o yaa ben dalga geçtim sizinle 😔
_duygu Haftadayz aniden birşey olur diye hep temiz tutmaya çalışıyorum evi her gün pratik süpürge atıyorum haftada 1 günde dip köşe temizliği yapıyorm eşimde yardımcı oluyor ama illa benim elim değmeden rahat edemiyorum temizlik yaparken doğacağm en sonunda 😂😋
enesayazmoom Sla8995 33+6 haftalığım 30 haftama kadar hiç durmadım ama şuan da baya ağırlaştım ve uyuştum 😁🤣 yemek yapabilirsem şükür ediyorum onun dışında pazar gunu eşim i yakalıyorum dip köşe temizliyoruz 💕
Durubebegim Sla8995 hiç bana göre değil 😁 Ama hamileliğimde günlük sadece toparlama yapıyordum diğer şekil yardımcı ablamız var haftada 1 defa gelirdi şimdide 3 çocuk la anca yine toparlama aynen ablamız devam ediyor işine 😍
Hilal3425 Günlük temizliği kendim yapıyorum dip köşe için ayda 1 kere bazen 2 ayda bir kere yardımcı alıyorum