benimkucukmucizem ikinciannelikheyecani normal de18 aylik düzeltilmiş 14 aylık bi oğlum var tüp bebekti zaten olmuyo diye korunmadim kendiliğinden hamile kaldim 13 hafta 6 günlük çok şükür😁
Sezenaksukarademir ikinciannelikheyecani 3 buçuk yaşında oğlum var ve 1 aylık hamileyim 😂 planlıydı korkmuyorum. Oğlum kardeş istiyordu bizde istiyorduk. Allah kolaylığını verir diye düşünüyorum
Ayseatr ikinciannelikheyecani aynı 2 buçuk yaşında kızım var 25 haftalık hamileyim en çok korktuğum kıskanması
immos Kızım Aralık 5 de 3 yaşına girecek bende şuanda 37+6 hamileyim tam 3 yaş olacak aralarında nasıl olacak bilmiyorum Allah bir kolaylık verir umarım 🙏🏼
Omerr_ ikinciannelikheyecani 1 yaş 7 aylik oğlum var , 12 haftalik hamileyim. Bi şekilde yaşiyoruz işte))
Babyasens ikinciannelikheyecani Benimde 2 yaşında oğlum 2.5 aylıkta hamileyim canım inşallah çok zorlanmayız 🥰
Zynpmeva ikinciannelikheyecani aynen bende 😰 2.5 yaaında kızım 34 haftalık hamileyim. Korkuyorum, yoruluyorum, şu an cocuk karnındayken bile kızıma geç kalıyorum benden aşırı ilgi oyun bekliyor ve karşılayamıyorum tamamını çok yıpratıyor bu durum beni