ikinciannelikheyecani kizlar hamile oldugumu dun ogrendim.beta hcg 3757.7 son adet baslangic tarihim de 9 ekim sizce ne kadarlik bebegim
Eldgrn ikinciannelikheyecani daha fazla kısmından bilgilerine girdiğini ne kadarlık olduğunu gösterir canım
Tubatgn ikinciannelikheyecani Tam 4 hafta canım işte 12 ekimden itibaren hamilesin. Uygulamamız senin için otomatik Hesaplama yapıyor. Ayarlardan bilgilerini düzenle 💕
Tgcccc ikinciannelikheyecani benimde son reglim yani ilk günü 9 ekimdi.Salı günü gittim betam 168 çıktı bidaha gitmedim pzt gidicem inşallah yüksekis vardir☺️uygulamalar 4 haftalık diyo son adete göre ama ben hic anlmiyorum mantigi😀
ikinciannelikheyecani Tubatgn ay canimm benim son adet baslangic gunum 9 ekim yani ben bir ay 3 gunluk mu hamileyim
Tubatgn ikinciannelikheyecani Son adetin ilk gününden hesaplanır canım uygulama sana doğru haftayı verir doktorda sana son adetini soracak
Tgcccc ikinciannelikheyecani bilmiyorum sürekli gidip canimi sıkmak istemedim salı öğrendim betayi ilk simdi pzt tekrar gidicem