Sibelemreemre Kızlar benim yatak 5 yıllık ama artık yumuşadı galiba belim çok agriyo gündüz bisey yokken gece sabaha kadar bel ağrısı çekiyorum bide hamile olunca çok canımı sıkıyor bildiğiniz kullandığınız Bi yatak varmi memnun kaldığınız
Eldgrn Sibelemreemre 25+3 vallahi canım ben onun yatakla alakalı olduğunu zannetmiyorum şu an değiştirdiğim yataklara yatıyorum gene sabahları dayak yemiş gibi kemik ağrısına uyanıyorum ya tüm vücudum ağrıyor çok ağır bir şey yapmışım gibi sanki yatağı değiştirmeden önce önce de öyleydi tabii gene sana kalmış değiştirip değiştirmemek ama dediğim gibi ben bir fark görmedim Sabah uyandım bel ağrısı kol ağrısı vücut ağrısı yani gitmedi devam ediyor O da gebeliğin ilerlemesinden dolayı muhtemelen
Sibelemreemre Eldgrn yok canim benim uzun süreden beri var bu sorun yatak yapiyo çünkü hamile değilken hastaneye gittim bel ağrısı için hiç Bi sorun yoktu eşimde şikayetçi onunda beli agriyo normalde yerde yada çekyattan yatınca olmuyo
Sibelemreemre Eldgrn Bi dinicez bakalim inşallah iyi gelir çünkü yatakta iyice yumuşadı işi bitmiş gibi eşimde çok istiyo değiştirelim diyo bakalim
Eldgrn Sibelemreemre o zaman Allah yardımcınız olsun canım iyi yasak bulmak rahat olanı bulmak yani zor şimdiden iyi alışverişler