Csem Kızlar 15.haftadayım ikili tarama testinden bu yana 3.kez gdiyorum kontrole fakat bizimki dönmüş poposunu yatıyor 🙈🙈 haftaya tekrardan kontrolüm var pozisyonun değişmesi için çikolata ye diyolar ama böyle bişey başına gelen varmı?
Nurarslan Csem suan 3.hamileligim ilk 2cocugumuda dogumda ogrendim desem inanin💕oglumu 8aylik kizimi doguma 1hafta kala ogrenmistim.bazilari gostermiyorsa kiz falan diyor alakasi yok💕Benim cocuklarim hep utangacti dogdular halada öyleler😊😊
Busrabusra Csem cikolata ve visne suyu muayeneye girmeden yarim saat once ye.bebegi hareketlendiriyomus
Pinaryyim Csem benim kzıımda dönüyodu poposunu göstermiyodu bize vişne suyu içtim çikolaata yedim sere serpe açtı kendini maşallah 😀🤗
Esraabrklu Nurarslan bende 5 buçuk aylık hamile olduğumda oğlum gösterdi kendini ...Baya zorladı kız dediler Ama gerçekten alakası yok onunla
mom44 Benim kızımda poposunu döndü göstermedi bize 16 ya kadar meyve suyu çikolata yedim gene göstermiyodu tam bakarken döndü gördük 😁
muzisyenanne06 Kuzusunannesi ben vişne suyu içip gittim önceki kontrolde de göstermediği için ama maalesef yine göstermedi 😂 içeride dans ediyor bildiğiniz ama bacağını açmadı bir türlü. 😍
Csem Csem kızlar çikolata ve vişne suyunu denedim kesinlikle işe yarıyor 😊cinsiyetimiz belli oldu kızımız geliyor 🤰💁♀️👼
Simgeanne 16+1 im göstermedi bugün de 🙄😔 Geçen hafta da göstermedi. Detaylı ultrasona girene kadar daha baktırmıycam 🙈
Busrabnrby Csem benimde ters canm biz 18 haftalik olduk doktor sadece kiza benziyor demisti hala ogrenemdik bizde
Nurarslan Esraabrklu gostermeminin cinsiyetle alakasi yok zaten canım ben oglum hic gostermedi kendini dogumda ogrendim😅😅🙈