Neslhnnn kizlar bildiğiniz alanında iyi bir doktor varmı 33 haftalıkken doktorum gitti ortada kaldim diyebilirim.
ikimelekannesi___ Neslhnnn kucukkoyde ebru coşkun kadın doğum kliniği muayene 250 Doğum için hastane seçenekleri sunuyor Ben duygu hastanesini istedim 7.500 ancak gece olursa ekstra 500 TL normal doğum fiyatı
Ozgeozdemirr Başarı Hastanesi selime demirbaş 375 tl muayene ücreti Gop medikal de de atlas hanım var iki doktordan da aşırı memnun kalmıştım canım tavsiyemdir
Hlalcg Başarı hastanesi Betül hoca kesinlikle tavsiye ederim . Normal 7 bin Sezeryan 8 buçuk Muane 400₺ olması lazım bizim özel sağlık sigortamız olduğu için muaneyi tam bilmiyorum
Ecem95 Neslhnnn evet kendisi planladı doğum tarihimi zaten ben buradan tavsiye ile başladım kendi doktorum aşırı pahalıydı ve sadece Amerikan hastanesinde doğum yaptırıyordu yani öyle bir bütçe hayal sadece 😬 o yüzden seçtim hastane zaten bilindik güzel bir hastane
ikimelekannesi___ Incitp küçükköy meydanda tam cami varya onun yanındaki sokakta cadde kısmı değil daha sokak olan hani meydana geldin mi bir turcell var onun sokaktan yukarı tam yanında kalıyor meydanda kısaca yanında A101 falan da var
Neslhnnn evet bende araştırdım yuzel Ecem95 anladım güzel ucretide dugerlerine göre normal sayilir bakalim kismet 😊