Kubrabsyg45 Ben internet üzeri alışveriş yapmıyorum. Ama şuan aşırı indirimler var. LCW site ile mağaza kumaşı aynı mi ? Sorun yaşar mıyım. Ürünler güzel geliyor mu
derin1derin Kubrabsyg45 elbette aynı, internet için kalitesiz farklı bir kumaşla üretecek değiller ya. Gördüğünüz gibi geliyor ben mağazaya gitsem bile orada beğenip çoğu şeyi internetten alıyorum
hayalperest2310 Kubrabsyg45 ben mağazadan bakıp kodlarını alıp kuponlarla çok iyi bir fiyata geliyo aynı değişen birşey yok
elifbln Kubrabsyg45 normal günlerde de sürekli indirim geliyor uygulamaya ben artık hiç mağazadan almıyorum
Nazendehanim hayalperest2310 benim beğendiğim birkaç ürün vardı online kuponla alırım diye almadım mağazada 320 olan gömlek online 400 tü ,kupon ekstra indirim yapmıyor indirimli ürünlerde diye çıkarım yaptım 😅
Syd53 hayalperest2310 yaa bende öyle yapıyordum ama artık mağaza da olan ürünlerin çoğu internet sitesinde yok 1 haftadır gidiyorum kodları aratıyorum hiç bir ürün yok lcw uyandı mı acaba duruma 🤣🤣
Webili Acemianne8 kızıma giyimler sectim ama param yetmiyo. Hepsini de istiyom hic birinden vaz gecemiyom) 30% indirim olursa ala bilirim hepsin
Sevgili-anne Webili anladım canım eğer yüzde otuz kupon çıkarsa yazarım buraya ben henüz başlamadım alışverişe