Hazal44 Yaprak_erdu Mayıs ayına denk geliyor ☺ çarşamba günü cinsiyet öğrenicem bakalım ne olucak bir oğlum var bir oğlum daha olsun istiyorum 😅
Patricia EmineDefneGokce 🫣 benimde 07.02.2023 gözüküyor uygulamaya ve doktora göre. 41 haftadan hesaplıyorlar. Bende normal düşünüyorum allahın izniyle ama erken gelirse Ocak ayında olacak🥰🤲🏻👼🏼👶🏻
momofatlas34 Hazal44 aaa çok ilginç genelde anneler bi kız bi erkek olsun istiyor 🥰 allah gönlünüze göre versin siz neden iki erkek istiyorsunuz? Bende 20. Haftadayım oğlumu bekliyorum. Erkek annesi olmak çok mu güzel 🫠
Eylmaz Yaprak_erdu benimde eşimin doğum günü 13 nisan nasıl seviniyor bilemezsiniz bende nisan doğumluyum 😃
Yuem0105 323832 merhabalar benimde o ontarihlerde olucak inşallah hareketlerini hissetmeye başladınız mı bide cinsiyet öğrendiniz mi
cansualisa Yaprak_erdu Ocak 9 ile 15 arası kuzum🌺 38-39 arası alacak doktorumuz inş kızımda 38 de olmıstım bakalım bu minnak ne olcak sağlıkla kolaylıkla kavuşalım hepimiz inş🌺
Yaprak_erdu Dorukkusumm Aynen benimki de Martta 30 Mart sağ Salim gelirler İnşallah sağlıklı bir şekilde
Songulll46____28 18 şubat görünüyor şimdilik ilk doğumum olacak inşallah bakalım ne zaman nasıl gelecek
tugba07caylak08 Annecim58 Kaç haftalık hamilesiniz benimde Haziran başına geliyor doğumun 12 haftalık hamileyim