Dilek_ackbas Kızlar 26+5 günlük hamileyim dünden bu yana hareketlerinde durgunluk var normalde hareketlerini belirgin hissederdim dün sadece 1 2 defa hissettim oda çok az gece de hissetmedim dikkat ettim özellikle endişe etmelimiyim
Rukissss Dilek_ackbas bir şeyler yiyip sol tarafınıza uzanın 2 saat içinde hareket etmesi gerekiyor diye biliyorum
Dilek_ackbas Rukissss 23 24 te falan da böyle durgun olduğu günler olmuştu ama biraz büyüdüğü için endişe ettim
Dilek_ackbas Rukissss bu haftada mı hareket sayılıyor hani günde su kadar hareketi olmalı diye sayılıyor ya
Rukissss Rukissss anne karnında da uyku düzenleri oluyor günün çoğunda uyuyorlar zaten endişelenmeyin bence ara ara hareket hissediyorsanız sorun olmayacaktır kontrolde yine belirtirsiniz😊
brcnerdgn Dilek_ackbas ben de 24+3 üm salı ultrasonda doktor çok hareketli dedi ama ben öyle hareket hissetmiyorum bilmiyorum normal mi 🤦🏼♀️
Seyma0323 35+4 ben dün nerdeyse tüm gün hissetmedim🤦 Bende öyleyse sizde normaldır bence.. doktor dedi ki bazen 5 6 saat hareket etmeyebilir panik yapma günde 8 10 hareket yeter