Mrv_77_77 İkizlerimin dün cinsiyetini öğrendim kızlarım olacak Allah nasip ederse inşallah birinin adını Minel koymak istiyoruz arkadaşlar diğerinin ne olabilir hiç bir fikrim yok aklınızda güzel isimler Minelin yanına yakışabilecek varsa alabilir miyim
tugbacns Mrv_77_77 yaa ne güzel bende ikiz kızlarımı bekliyorum nasipse ya doğa-defne yada eylül-ece koyacağız ☺️ siz Minel diyince Elin ismi belirdi kafamda belki fikir olur. Sağlıkla gelsinler 🌸
Mrv_77_77 tugbacns biz çok kalabalık aileyiz saydığınız isimler çok güzel ama kuzenlerim yada yeğenlerim de var aynı isimler koymak istediğim bütün isimleri koymuşlar ☺️Beğendim elin teşekkür ederim sizin kızlar kaç haftalık oldular
baby3_ Mrv_77_77 minel in yanına en çok asel i yakıştırırım bende . Sağlıkla kucağınıza alın benim de ikiz kızlarım var
29102020--- Aysebkr1258 benim de nasipse ikizlerim olacak bir kızım bir oğlum biz de babası ile çok zor karar verdik isimlerini BUĞLEM ❤️ BUĞRA ❤️
29102020--- Mrv_77_77 aminn insallahhh canım benim zamanında tam zamanında sağlıkla sihhatle sağlam gelsinler insallahhh Allah’ın izni ile 🙏🙏🙏