Prenses34_annesi Eveeet arkadaşlar gece 00:00 itibariyle balayımız bitti alayımıza doğru gidiyoruz 😂😂😂 işin esprisi tabii bu 2. trimester dönemi herkeste aynı durumu göstermesede balayı dönemi olarak biliniyor. Ve biz artık son dönemdeyiz belki naneyi yedim 27. Haftalık olduk artık. Allah yar ve yardımcımız olsun. Kimlerin balayı bitti nasıl geçiyor bu dönemde bizi neler bekliyor bilgisi olanlarda bilgilendirirse sevinirim 🥰🥰🥰
_edakrsu22 Prenses34_annesi mide yanması nefes darlığı geceleri uyuyamama sırt bel ağrıları gerçi bende 10 haftada mide yanması başladı 3 aydır uyku yok bu aralar sırt ağrılarım çok var yatak odasını topluyorum mesela hemen yoruluyorum nefesim daralıyor görsen 10 kat merdiven çıkmışım 33 haftalik olacağım karnım çok çıkmadı ama Çıksa daha çok agirlasirdim galiba 🙂
cansualisa Prenses34_annesi nanayyy yavrum nanayyy😀 bel ağrısı vajina ağrısı usengençlik tembellik yeme isteği yani bacım menepozluu karılar gibiyim yanıyorum adam habire yanaşıyor onu terslemekten bıktım dokunsun bile istemiyorum komple vücudum ağrıyor resmen 4.5 yasında bir kızım var okula gidiyordu sımdı ara tatil tam nanayyyy başladı sıkılıyorum sıkılıyorum çok sıkılıyorum napcamm ben demeye😀😀 bende sıkılıyorum oyunlardan darlanıyorumm ben nerelere gidem bilmiyorjm😀
Ahuum Prenses34_annesi aynı haftadayız. Benı nefes zorluyor :/ yğrğyemiyorum zaten yat yat çok üşengeç oldum. İlerde bu nefes daha artarsa oksijen makinası alcam galibaa..
Asyabuse Benim erken bitti yaaa bana kimse senin ki ikiz balayın kısa sürer demediii :(((( daha 22+1 deyim valla yatıp kalkmak zor artık, oğlanlar hiç rahat durmuyor tekmeler havada uçuşuyor falann😂😂
Prenses34_annesi _edakrsu22 mide yanması ve nefes darlığı bende de oluyor sırt ve bel ağrısı nadir oluyordu bende aşırı ağırlaştım sanırım 😂 hele o dik yokuşlar bana cinnet geçirttiriyor 😂😂😂
_edakrsu22 Prenses34_annesi oturduğum yerde yoruluyorum nefesim daralıyor başlıyorum ay ay demeye eşim diyor sana noluyor yoruldum diyorum gülüyor 😂
Bilgeszr Prenses34_annesi sorna o dik yokuşlar mafedıyo milim milim cıkarsam anca öyle hiçde yavas biri değilim 😂😂az bi hızlı yürüsem bacak atalarım agrıyor gün boyu
Seyma0323 35+4 her gün oturup ağlamak istiyorum🥺 bel ağrısı, adet ağrısı, uyuyamamak.. 5 dk yürümek bile zülüm 🤲
Prenses34_annesi Seyma0323 tabiki ilerledikçe daha da zorlukları artıyordur insan cidden hiç birşey yapası gelmiyor yemin ederim yakında iki elini kavuşturamayan Fox balıklarına doncez😂😂😂
Prenses34_annesi Seyma0323 ahahah çok komiğiz ya penguen gibi yürüyorum bazen eşim de taklit ediyor 😂
Prenses34_annesi Tubasu yani bende artık sanırım o tuvalet dönemine girdim gece 1 bilemediniz alarm gibi 2 de mutlaka lavobaya uyanıyorum sonrası uykuya dalmak çok zor kendi kendime uyuya kalıyorum 😂
Prenses34_annesi cansualisa kesinlikle nanayyy çanları çalıyor 😂 bel ağrım ara sıra oluyor vajinal ağrım hiç olmadı sadece ara sıra can acıtmayacak şekilde batmalar oluyordu üşengeçlik tembellik zaten benim master alanım 😂 yemeğe gelecek olursam cidden bazen böyle kocamı bile yiyecek gibi oluyorum 😂 kesinlikle ya diyorum ben iki kişinin kanını taşıyorum senin kan basıncınla benimkisi bir değil ben üşümüyorum diyorum yine örtüyor beni 😂😂 yok kız adamı tersleyemiyorum terslesem de alttan girip üsten çıkıp oluyor her türlü şimdik adamı ben de fişfikliyorum hakkını yiyemem sanırım yaş gereği diyeyim birazda 18 yaşındayım eşim 26😂😂 sıkılmak konusunda 1000000 hak veriyorum ben de çok sıkılıyorum evde tekim ilk gebeliğim birde dışarı da çıkmak istemiyorum üşendiğim için karışık işlerdeyiz😂😂😂