Nesnur GoktugAlp tam duzenli degil ama 5 6 dakikayi gecmiyo asada baski var sanci var surekli kac kere tualete gittim tualetim gelmiyo belimden vuruyo agri vajinadan cikiyo bicak saplanir gibi
Nesnur Yisenturk gitcem artik yalanciysada gerceksede biliyim yalanci olsa kesilirdi diye tahmin ediyorum saatlerdir ayniyim
GoktugAlp Nesnur 10 dakkada bir geliyor sancılar gittim doktora nst bağladılar sonra geri geldim eve santimler çoğalsın diye
gvnmte benim de aksamdan beridir tam belimden bacaklarıma dogru sancı var regl gibi ama süre tutabilecegim gibi bişey değil ne yapmalıyım acaba 🫤
Gunayfatma20 Bu kadınların çektiği nedir ya hamile ol agrı cek cocuk dogur agrı cek cocuk dogduktan sonrasından bahsedmiyorum bile cennet şimdi neden annelerin ayakları altındadır anlıyorum Allah hepimizin yardımcı olsun 🤗🤗
Serkansemacit Nesnur durumunuz nedir çok merak ediyorum sağlıkla kucağınıza alın ınşaallah bebeğinizi 🥰
Nesnur Serkansemacit suan durdu 2 tane cikti sancim nst de evde beklicekmisim eve yolladi acilma yoktu simdilik
Nesnur PrensesAnnesiiiiiiiii 2 kere sancim cikti ama evde bekle dedi eve geldik aciklik yok suan dedi beklicekmisim 😊
teacherozlem Nesnur canım ben sancına fayda etsin diye demedim açılman varsa hızlansın diye dedim sen git mutlaka doktora
Serkansemacit Nesnur rabbim sağlıkla kurtarsın ınşaallah kucağınıza almayı nasip etsin doğum hikayeni beklerim 🤗🥰