Busraaaddd Hamilelikte uyku problemi yaşayan var mı yoksa sadece ben miyim bu saat oldu hala uykum yok her gece aynı sorun
Sumeyyeabdi Busraaaddd oğlanı tuvalete kaldirdim azcik sag tarafimda ağrı hissettim geçti ama uykumda kaçtı ne zaman uyursam artik geri😃
Hndnyrgk Busraaaddd uyku tutmuyo tam uykum geliyo acıkıyorum bu kez de açlıktan uyuyamıyorum şimdi gldlp biseyler yiyeceğim 😅
meleklerin_annesii Busraaaddd size birşey söyleyim mi Happy kids teki anneler bu posttaki herkesi görseydi linçlerlerdi , ordakilerde çocuklar uyumuyor diye post açıyorlar 😂😂
teacherozlem meleklerin_annesii onlarda bu yollardan geçti vücut anneyi doğum sonrasına hazırlıyor uykusuz kalmaya yani
Zykbrkty Busraaaddd 38 haftalık hamileyim gece uykusu ne unuttum valla deli gidi uykuö var ama bi türlü uyuyamıyorum anca gündüz yorgun düşüp 1 2 saat uyuyorum o kadar
Muge_K Benimde gecem gündüzüme karıştı. 36 haftadayız asla uyuyamıyorum. Mide yanması ve tuvalet problemi beni aşırı yoruyor. Gündüzleri de sürekli uyku halindeyim
Asyaooo esmanurum maalesef bn gündüzleri uyuyorum geceleri uyuya miyorum. Ve akşam 8 den uyuyorum daha doğrusu uyuya kalıyorum şimdide belim tutulmuş kivraniyoruk öyle
[silindi] Busraaaddd tam uyucam içim acıo öksürük tutuyo susuyorum wc ihtiyacım gelio uyku pozisyonumu bulamıyorum hah buldum uyucam derken tekrardan wc gidiyorum sabaha kadar döngü bu şekilde 🤦🏻♀️
kuzucumoglum Busraaaddd bende burdayimmm ama niye böyle oldum heralde hormonlardan uykum var uyuyamiyorum kafam çatlıyor artık 🥱