Mmmermaid Benim güzel hemcinslerim bakımınızı nasıl yapıyorsunuz? Saçlarımı boyatmak istiyorum, epilasyona devam etmek istiyorum daha 6 haftalığım bunlardan şikayet etmeye başladım kendimi güzel hissetmiyorum. Siz nasıl başa çıktınız?
baby3_ Mmmermaid saçlarımı gebelik boyunca 3 kez boyadım. İkinci gebeliğim şimdi 1 kez boyadım biraz daha geçsin yine boyayacağım. Epilasyon kesinlikle izin verilmiyor çoğu yer de yapmıyor zaten dondurma oluyor. Ben akşamları yüz maskesi göz altı maskeleri falan yapıyorum bazen. Bide kalıcı oje var
Buseyllzr Mmmermaid hamileyken saçımı boyattım dip boyası yaptırdım açık alanda bı sıkıntı olmadi kafa derinizde açık yara egzama vs sorunlarinz yoksa sıkıntı olmaz çok arastrmstm o zamanlar şuan 5 aylık kızım emziriyorum geçen ay yine boyattım bı sıkıntı olmadı bende
Mmmermaid baby3_ Saç boyamayı kesinlikle tavsiye etmiyorlar ama düzenli olarak boyayan biriyim en çok o zorluyor beni
baby3_ Mmmermaid 2 ayrı doktorum da açık alanda kimyasal olmayan boyayla istiyorsan boya dedi. Bende kötünün iyisi olan doğal diye geçen boyayla boyadım. İkinci gebeliğim yine aynı şekilde yapıyorum . Millet sigara içiyo , bi kadeh şarap içebilirsin dedi doktorum diyor şarap içiyor 😀