Betuul Yaklasık yarım saattir geçmiyor sağ tarafımda hafifte değil baya rahatsız edici bir ağrı bacagımada vuruyor normalmi 8 haftalıgım
Muhammedamine Betuul sırtınıza destek alıp uzanın ayaklarınızın altınada yastık koyup bşr saat dinlenin geçmezse acile gitmenizi tavsiye ederim ağrı şiddetliyse
BuseBasderici Betuul canım o haftalarda magnezyum eksikliğinden dolayı ağrı olabiliyor. Doktoruna bir danış istersen
Annesininkuzusu0911 Betuul canım bu haftalarda oluyo bende de olmultu heran kendimi adet olacakmış gibi hissediyordum hatta tuvalete gidip kontrol ediyordum. Burdaki çok kişide de olmuş normalmiş yani
Betuul Annesininkuzusu0911 ah cok teşeklürler insallah :/ hala devam ediyor cünkü cok enteresan ilk defa oldu , hergün arada agrı gelıyordu ama bu baya uzun sürdü 1 saat oldı
Mutlulugumm Bende 7+6yim hergun var nazen cok siddetli olup bacak ayak bilegime kadar vuruyo agri hatta wcye gidip aha oldum diye gidiyorum ama doktora gittim bel kasik ayni an agirmadigi sürece ve kahverengi leke olmadigi surece hicbsey olmaz agrilarini onemseme cok normal demisti