Şuan hastaneden yazıyorum kızlar 38-39-40 derken 40+2 de gelmeye karar verdi kızçem 😂 iki gece önce sıcak duş alıp yatmıştım sancılarım olmuştu ama sabah geçmişti meğerse açılmam oluyormuş 😬 neyse dün gece de yine sancılarım vardı hele ki uzanınca belim yanıyordu sanki kasıklarımda bi ağrı falan yine sabah geçer diye yattım ben sonra 04:00 sıraları bi uyandım bacaklarımı toplayıp yataktan kalkamadım hemen eşim geldi tuvalete götür beni dedim giderken böyle bir bardak su boşaldı benden hastaneye geldik 4 cm açılma ve düzensiz sancılarla sabah 6 da yatışım yapıldı nst de bekledim ve size şunu kesinlikle söylemek isterim sancı vurduğunda burundan al nefesi ağızdan ver o kadar işe yaradı ki anlatamam sancı kısmını daha iyi atlattım sancı vurdukça nefes egzersizi yapın derim 👍 sonra saat 10:06 açılma tamam normal doğum başlıyor dendi ve hemen doğumhaneye gittik 10:10 da kızçem çığlık çığlığa 😂😂 bi rahatladım bi rahatladım 😂😂 Allah tüm doğuracak olanların yardımcısı olsun tüm hastalara şifa olsun sağlıkla sıhhatle zamanında kurtarsın 🤲 sağlıcakla kalın 👋