Bhrsu valla cnm o senin adet duzenine gore belirlenir bende 2 tane elti var hakkettende ceket atsalar ustune hamile kaliyolar hemen tutuyo hangi ara nasil ne zmn tutuyo oyle islere bakmiyorlar ikisinde 5ertane cocukalri rabbim bagislasin hepsini ben yok yumurtlama gunu yok adet bitimi sayma gunu fln hesapliyaraktan birlikte oldum 1. gebeligim adetime yakin birlikte olmustum tutmamisti sonra adet oldum yumrtlama tarihini tuturdum kaldim hamile simdi 2. icinde yine o tarihleri takip ettim fln adetime 6 gun var bekliyorum bende valla insallah tutar 🤲 ama eltimler cok cocuklu tanidiklarim fln sap diye ne nasil tutuyo anlamiyorum korunduklari halde kazayla boyle boyle 5er cocuk yaptilar 😂 ben simdi o tqrihleri takip edince haliyle olmuyo tadavi oluyorum saniyolar evlendim 2 sene yapmadim simdi 4 yasinda oglum 4 sene korundum tekrar kalmak istiyorum tarih fln belirliyorum kendimce olmuyo saniyolar iste ama onalrdq nasil sap diye tutuyo bende anlamiyorum yani her kazq eseri yumurtlama gununemi denk geliyo cozmus degilim 😂 ben adet onceside denedim adet hemen sonrasida denedim olsaydi olurdu o yumurtlama zamani cok onemli bence