Fatos6 Ben oğlumda çok rahat bir hamilelik geçirdim şimdi yine hamileyim ve yine rahatım çok şükür mide bulantısı yok acaba bu da mı erkek
srnglcskn Fatos6 ilk Gebeliğim oğlum olacak ilk 3 ay anamdan emdiğim süt burnumdan geldi diyebilirim bulantı kusma koku hassasiyeti sürekli uyku hali vs. Bence cinsiyetin pek alakası yok bu durumla
zepbjk Fatos6 Bu anneye göre değişen bir durum her hamilelikte farklı da olabilir. Kızımda da oğlumda da tek fark erkek aşıeı mide bulantısı ve kusma yaptı 6.aya kadar kızda kusmadım ama bulantım çoktu 16.haftada geçti diğer şeyler hep aynı
Fatos6 srnglcskn hadi inşallah ilk önce tabiki sağlık ama bir oglum var birde kizim olsun rahat geçirince acaba mı diyor insan 😂
elif8selim Oğlumda hamile değil gibiydim çok iyiydim şuan 14 haftalık henüz cinsiyet öğrenmedik ama enerji sıfır uyku mide bulantısı dışarı çıkınca ayakta falan fenalaşma hepsi mevcut
elif8selim Fatos6 maalesef 2 gün önce devlete gittim çok hareketli göremiyorum dedi uzuncana baktı aslında ama haftaya özele kendi doktoruma gidicem nasipse inşallah öğrenebiliriz
Esrakaratepe İlk hamileliğim erkekti herhangi bir sıkıntım olmadı çok rahattım ikinci hamileliğim şuan , ilk aylarda çok uyudum oturduğum yerde uyuyakalıyordum herkes kesin kızın olacak diyordu doğruda çıktı 11 gün sonra kızım olacak inşallah 🤭
ikibaloglanannesi İlk gebeliğim ve erkek. Şu an 26+2’yiz. 16 hafta boyunca kusma bulantı yaşadım aç gezdim.🤦🏻♀️