Iremfasl_ Bugün cinsiyetimizi öğrendik 💙 erkek isim önerileri var mı kızlaar, Aren ismi hoşuma gidiyor birde sizlere sorayım dedim🙋🏼♀️
Bebiiii Iremfasl_ Aren genelde kızlarda duydum ben ama çok hoş bence. Asil ve Kutay , önerim sağlıkla gelsinnnn
buseyldz00 Iremfasl_ kızlarda Aren değil Aden duydum ben genel olarak. Bence Aren çok hoş naif bir isim 😊🌸
Leilani Aren kulağa çok hoş geliyor. Alparslan Ferit Ufuk Emir Baran Barın Şuan aklıma gelenler ama Aren de kalın bence:D
Iremfasl_ Havisinannesi2023 Bende aren ismi erkek diye duymuştum unisex bi isim sanırım🤭 Arden nasıl🤔🤭🤭
Iremfasl_ buseyldz00 kız olursa aden erkek olursa aren diye düşünmüştüm hep😊 bugün pipişi gördük🫠 ileride bir kız evladım olursa aden ve aren oluur isimleri 😋
Canseliko Kuzey asil atlas alparslan artık bu isimleri her yerde görür oldum ben de farklı bir isim arıyorum burada yerimi alayım 🥲🙃
Iremfasl_ Canseliko hoşgeldin 🫶🏻 kaç haftalıksın 😊 birlikte buluruz inşallah😋 aren ismi hoşuma gidiyor sende düşünebilirsin🤭
Canseliko Iremfasl_ hoşbuldumm 💓 23+5 olduk 🫶🏻 Oda için dekor amaçlı isimli ürünler yaptıracağım ama isim bulamadığımdan henüz askıda 😂 aren ismine bu akşam denk geldim ve anlamı çok hoşuma gitmişti yine de fikir arıyorumm seçenek olsun 😂🫣😍 Iremfasl_
Iremfasl_ Canseliko 15+1 bende 🤰🏼dediğin gibi aren isminin anlamıda çok hoş gerçekten ve çok yaygın bir isim değil sanırsam pek duymadım🤭 kısa ve farklı isim istiyorum bende aren koyacağım sanırım😇
Canseliko Iremfasl_ inşallah sağlıcakla kucağımıza alırızz 🫶🏻😍 aren ismi çok güzel ama soyadımızla uymuyor sanki yaa 😂 şahin soy ismimiz ve ikisi olmuyor gibi 😂
Iremfasl_ yorumcuanneniz İsim anlamıda çok güzelmiş temiz ve dürüst demekmiş fikir olsun teşekkürler 😊💙