MlhsnKctrk Hanımlar doğumum sezaryen olacak. Doktorum genel anestezi bebeğe geçme ihtimali oldugundan önermedi , benimde spinal konusunda kalıcı bel agrısı gibi korkularım var. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Mer93 MlhsnKctrk spinal oldum altı sene geçti herhangi bişey yok doğumdan sonrada gram bel baş ağrım olmadı kahve iç falan dediler bi yudum bile içmedim 🤷♀️
Asel-ahsen MlhsnKctrk bence genel anestezi olmayın. Bu süreci görmek ve bebeğinizin ilk çıkış anini ve mucizeye tanıklık edin. Öpün dokunun 🥰
MlhsnKctrk Mer93 peki doğum esnasında agrı acı her hangi bişey hissettiniz mi yine olsa yine spinal mi olurdunuz
Mer93 MlhsnKctrk yok hayır hissetmiyosunuz.diş çektirmişsinizdir heralde hani uyuşukluk vardır ama dişi çekiştirdiğini hissedersiniz bi bebek çıkarken öyle çekiyolar sallandığınızı hissediyosunuz başka hiç bişey yok şimdi yine olcam spinal olurum
gkcnn 28 gün oldu doğum yapalı bende spinal oldum şimdilik hiçbir sıkıntım yok ve gerçekten o ana tanık olmak bebeğinizi hemen görmek çok güzel bir his emin olabilirsiniz