Bdncrr Kızlar 36+4 üm ada çayı hurma vs bunlara başlamalı mıyım sizce ve onlar harici neler yenilip içilebilir ?
BusraDsmirsoy Bdncrr bolbol yürüyüş yap merdiven in çık vs bunların dışında sürekli ayakta durmak bile doğuma yardımcı olurmuş yer çekiminden dolayı. Ve bol bol yemek ye bol sıvı tüket
esma_ustndag Bdncrr 35. Haftadan beri egzersiz, yürüyüş, hurma, adaçayı, tarcınlı su, sıcak duş vs. her şeyi yapıyorum ama hiç bir belirti yok. 39. Haftaya giriyoruz, gelmeye niyeti yok oğluşumun 🤷🏻♀️😅
eylulicten Bdncrr ben daha dun sordum doktora icebilirsin dedi. Etkisi var mi hocam dedim yok dedi ama gonlun rahat edecekse ic dedi
eylulicten Bdncrr evet evet hepsini sordum son haftalar icebiliriz ama bir etkisi olmaz dedi. Bebek nasil gelmek istiyorsa oyle geliyor dedi
Bdncrr esma_ustndag eylulicten ben burada okuyordum ahududu çayı içtim 2 gün sonra doğurdum falan diye hepsi psikolojik o zaman 🙄😄
Bdncrr eylulicten ay bende bi gariplik var bugün karnımı rahatsız hissediyorum kasıklarımı falan birde göğüslerin özellikle uçları 2 gündür çok hassas batıyor gibi oluyor çevresine dokununcada acıyor