b_baby advice ya din demisler ya anlamı yok oysa hem etrafa ışık yayan hem ısıtan birsey Nasıl bakarsanız oyle görürsünüz
[silindi] advice birşeyi de dine bağlamadan yapamıyorlar.Din konuşmak istiyorsanız başka yerlerde konuşun.İlla herkes müslüman olmak zorunda mı? Hoca da hoca,sanki dini doğru dürüst bilen hoca kaldıda.
advice [silindi] bu forum nasıl bu kadar dindar olmuş ben buna hayret ediyorum sanki sadece dini bir kesim burda takılıyormuş gibi geldi bana.
[silindi] advice sırf bu yüzden programı silmeyi düşünüyorum,nereye girsem; onu oku, bunu oku,dinde kötü bişi, hocaya sor.Herkes din üzerinden akıl verme peşinde.Doktorada gitmeyin o zaman nasılsa size göre hocalar daha iyi biliyor…
Udu advice bence güzel bizimde aklimizdan geçmişti ama az duyulmuş bi isin degil ki epeyce yaygın bi isim buna takılmazsanız gayet hoş Demir ve Ateşi çok beğeniyodum ben
Nursemablk advice erkek çocuklarının yaramaz olması aileden kaynaklı bir durum canım. Eğer o erkek rahat büyüsün psikolojisiyle serbest yetiştirirsen yaramaz olur tabi. Kız çocukları biraz daha narin kibar tabi ama ne kız çocukları gördüm vitrin tepelerine tırmanıyorlar. Yetiştirme stiline bağlı. Sen ismini gönlün nasıl rahat edecekse öyle koy bence 🤗🤗
Merve201119 Nursemablk erkek çocuklarının yaramaz olması inan aileyle alakalı değil kuzum iki oğlum var biri çok uysal sakın yaramazlık nedir bilmezken diğeri tam aksi inan tamamen kendi karakteriyle alakali☺️☺️
gizem3435 Nursemablk ne alaka?erkek çocuğunun yaramaz olması aileyle alakalı demişsiniz.. biz oğluma küçükken asla “erkek” diye ne şımarttık ne de “erkek” diye özel olduğunu hissettirmedik! Ama aşırı hareketli yerinde duramayan kıpır kıpır bir çocuktu ve 9 aylık yürüyüp, yürümeyi bırakıp koşmaya başladı. burda genelleme yapmanız çok saçma. Eskiden olsa cehaletten dolayı erkek çocuğunu herşeyin üstünde tutarlarmış ama günümüzde okadar cahil insan olduğunu zannetmiyorum. İllaki vardır tek tük.. o kadar cahil olup erkek çocuğunu sanki bir adım önde gibi yetiştiren ama bunu genellemeniz çok yanlış.
advice Esrabekir kendinizi ne kadar kötü ifade ediyorsunuz. Cocugum icin dusundugum isme iğrenç yazmanız utanç verici. Kalbiniz iğrenç asıl, tiksindim
nimbus2000 advice isimlerinin anlamlarına çekiyolar insanlar ona inanıyorum ben.ben de oğlumun ismini Demir koycam inşallah.buz gibi bişi olcak muhtemelen😂göze alıyorum. Ateş de güçlü bi isim bi de Türkçe ne güzel
advice nimbus2000 demir diye 2 tane tanıdıgım kucuk cocuk var :) ikisi de cok tatlı cocuklardan biri cok güclü demir gibi 😂
nimbus2000 advice yaaa evet güçlü olur inşallah adı gibi. ateş de çok güçlü bi element kendi de öyle olur. hem de sıcakkanlı olur ne güzel ısıtır ortamınızı😂🤍
elifbln Ben de erkek çocuk ismi arıyorum aylardır nerdeyse bütün isim postlarını okuyorum belki karşıma farklı bir isim çıkar diye 🤷♀️ Ama o kadar garip ki insanlar acımasızca yorum yapıyorlar sürekli. Bir ismi manasız iğrenç diye nitelendirmek nedir 🙄 sosyal hayatlarında böyle fütursuzca mı konuşuyorlar merak ettim sanırım isim Arapça olunca hoş geliyor bazılarına
GGkaya3435 advice Asabi yanan sönen parlayan çabuk sinirlenen biri olabilir karakter olarak.Bence çok daha güzel isimler bulabilşrsiniz
Ceyo93 advice ateş ismi dinen konulmaması gereken isimler içinde yine sizin kararınız tabiki iyi araştırın içinize sinerse koyun illa konulmaz yasak diye bişey yok
KLORAKHANIM advice ateş toprak isimleri ölümü temsil ediyormuş(öyle deniliyor).. inanmam batil inanclara ama biraz hassas bi konu gibi bebek, ilerde Ateş dediginizde ismine böyle bi yorumla karsilasirsaniz sizi kotu etkileyebilir
yorumcuanneniz advice Ben ismin karaktere yansımasından çok anlamına dikkat ediyorum ateşin bildiğimiz ateşten bi farkı yok bu sebeple ben tercih etmezdim 🥲