Minikbalpetegim 7 Kasım 471 9 Kasım 1402 11 Kasım 2661 çıktı beta sonucum. Sizce nasıl kızlar? Ayın 17sinde doktor randevum var o zamana kadar beta hcg artışına baktırmalı mıyım? Uygulamaya göre 5 haftalık bu arada 😊
Karadasesra Minikbalpetegim daha test vermene gerek yok bin değer üzerine çıkmışsın gidip keseyi görme ihtimalin bile var canım
MadameHappy34 Minikbalpetegim güzel bir artış maşaAllah.🥹🥹 bebek için erken ama kese görünür büyük ihtimal.
femme Minikbalpetegim ya benimde de adet günüm de 156 cikti dün Acaba normal mi Bel ağrılarım oluyor ufak ufak 😑😑
Minikbalpetegim Karadasesra Teşekkür ederim canım inşallah keseyi de bebeği de görür kalp atışlarını da duyarız zamanı geldiğinde 🙏🥰
Minikbalpetegim MadameHappy34 inşallah canım valla heyecandan duramıyorum mayıs ayında kalp atışı oluşmadığı için kürtaj oldum bu sefer de aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum. Allah bebek bekleyen herkesi yavrusuna sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏🥰
Minikbalpetegim femme bence normal canım. Benim de bel ve kasık ağrım oluyor ama kasık daha şiddetli özellikle sol tarafta
femme Minikbalpetegim benim de daha çok bellim ağrıyor ara ara giriyor sancısı Siz ne zaman doktora gidiceksin