tugcegk Merhaba canlar 21 haftalık gebeyim günlerdir geçmeyen bi mide yanmam var hızlı ve kesin çözüm önerebilecek var mı biraz rahatlamak istiyorum 😢
Linabebek1 Yoğurt bana çok iyi geldi 2 gündür aynı sorunu yaşıyorum yoğurt yedim geçti ayvada iyi geliyormuş
edaaa17 Tahin sut leblebi ne varsa denedim rennie duo kadar hiçbiri etkili olmadı şu an 37.haftadayim artık rennie de kesmiyor maden suyu ve karbonatlı su rahatlatıyor bu ara
yarendogann tugcegk İtfaiye tüpü.. gerçekten yapasım geliyor bazen buz gibi suyu dikiyorum bir de su savaşı çıkacakmış Dünya da eğer şu an ki gibi olursam dünyada bu savaşı biz Türkler kazanırız kızlar güvende olun 😂😂😂😂😂😂♥️♥️
advice gece yatmadan 3 veya 4 saat önce hiçbir şey yememek. Akşam 8de son şeyimi yiyorum mesela yemek veya baharatlı olmayan bir atıştırmalık vs. gece 11-12ye kadar da bir şey yemiyorum rahat uyuyorum, en azından 3 gündür bu yöntemi deniyorum iyi oluyor.
Buseceyb tugcegk Yatmadan önce sıvı almayı kes canım, bir de yine yanma hissettiğinde hemen salatalık yemeye çalış güzel bastırıyor yanmayı, ben reflü rahatsızlığım var hep böyle yapıyorum, Salatalık :))