ELA22 Kızlar acil Yumurtlama zamanınızı vücudunuzda nasıl degisiklerle anlıyorsunuz. özellikle sormak istiyorum yumurtlama zamanınızda cinsel isteğiniz ekstra artıyormu ??
babybmom20 ELA22 ben anlamıyordum kasık ağrısını normal sanıyordum kasık ağrım adetten önce yumurtlamaymış kasık ağrım olduğu gün yumurtlama testi yapmıştım pozitif çıkmıştı yani kasık ağrısı yumurtlama belirtisiymiş bende her ay oluyordu
EmineDefneGokce ELA22 ovulasyon testinde yumurtlama gördüğümde hiç belirti olmadı. Yumurtlamam bitti 2-3 gün sonra akıntı ağrı falan oldu. Hatta dedim acaba test mi yanlış daha yeni akıntı falan oluyor . Yine test yapmıştım yumurtlama yoktu Kısaca bütün belirtileri yumurtlama bitince yaşadım garip
Mucizemolsunn ELA22 akıntı ve kasık ağrısı oluyor genelde ama bu ay kasık ağrısı olmadı, cinsel istekte artıyor yumurtlama döneminde bazen ,cildim daha bi güzel gözüküyor gözüme ,bide sıcaklık basıyor o zamanlarda
Sultanas ELA22 ben bi doktor dinlemiştim o zamanlar kendinizi daha bi çok beğenirsiniz saçınız farkli gelir cildiniz farkli gelir diyor sonra akintida artış eşinize karşı istek artar diyordu gerçekten de oyle oluyor. Bide kadının vucud ısısı yarım derece daha fazla çıkarmış