Zuzu6901 Canım annişler depend alcam, biraz kilolu hamile kaldım. 85 ile hamile kaldim şuan 32 haftaligim ve 90 kiloyum. Doğuma kadar 95 i görürüm. Dependin hangi bedenini almalıyım tecrübeli anneler yazabilir mi 🙈🙈
hunilimom Zuzu6901 popo.kismin büyük ise xl olabilir ben 115 ile gittim xl aldim yandan hafif yırtık kullandım ama l da olabilir
safis_erdemli Zuzu6901 doktor ve hemşireler dikişler terler acıtır hava almıyor diye depend önermiyor
Asel-ahsen Zuzu6901 yeterli bence ilk zamanlar kullan sonra ped kullanmaya geç. Zaten Doktorlar bana bez değil Orkid kullanmaya başka artık demişti taburcu olmadan
hunilimom Zuzu6901 yetti bana içinde 9 tane vardı ben bir tanesi gece suyum gelince hastaneye giderken taktım zaten hastanede hasta bezi kullanıyorsun daha sonra odaya çıkınca ve eve gelince kullandım çok kanamam yoktu normal molped gece peşini kullandım maşallah oda çok büyük 😂 yetti bana
Mavisperi Zuzu6901 94 ile doğum yaptım xl kullandım zaten beden tablosu üzerinde yaziyo incelenerek hareket edebilirsiniz
berceste5155 Zuzu6901 96 kilo ile doğuma girdim l beden aldım karnımı çok güzel sardı sıkma gibi bir durum söz konusu olmadı ama vücud ölçüleriniz de önemli poponuz veya basenleriniz büyükse bir beden büyük tercih edebilirsiniz
MSultann Zuzu6901 üzerinde kilo yazıyor canım öyle hatırlıyorum ben. L idi sanki o kilo arası. Yinede emin degilim bak sen 😚