egkoz evet maalesef, ozellikle son zamanlarda memnun olmayanlara daha cok rastliyorum, 3 dk surecek bir muayeneyi ben her yerde yaptiririm eryamandan kalkip cukurambara gidiyordum tam rand saatimde saatlerce bekliyordum. Siram gelince de apar topar paket ediliyordum. Bilmiyorum ben ilk iki sene once gitmistim o zaman her sey baskaydi ama sanirim gun gectikce isimlerinin bilinir hale gelmesiyle bu duruma geldiler. Yine de hamilelik ihmale gelecek bir durum degil kabul edemiyorum tonlarca para verilen bir hekimin boyle ihmallerde bulunmasini. Ha bir de tabi yazdigi ilaclarin sgk tarafindan karsilanmamasi da cabasi.. klinik oldugu icin devlet kabul etmiyor recete yaziyor ama kendi paranizla aliyorsunuz. Hastanede boyle bir sorun yok recete edilenin yalnizca katki payini odeyip ilacinizi alabiliyorsunuz. Medicalparki gercekten oneririm doktorundan kapida sizi karsilayan calisanina kan almadaki calisanina hepsi inanilmaz ilgili guleryuzlu ve enerjik ben ilk defa oyle bir ozel hastane gordum. Simdiki doktorumdan da cok memnunum. İlk gittigim an tum kan degerlerime bakti.. tiroid cikti mesela.. oyle oldukca iyice sinir geliyor 🥺 ya bir oncekinde de vardiysa vs vs.. hayir orda yapmiyorsan da dersin ki burdaki dogum paketi bunu kapsamiyor disarda yaptir gel kan tahlilini. Ben de yaptiririm guzelce. Nerden bileyim hicbir seye bakmamislar.. bu durumu kendi icimde affedemiyorum.