Saida97 Aysedemirr ben ogrendigimde 5 haftalikti. Nisan ayina denk geldigi icin tam tersi nefes alamiyordum sicaktan. Cookk fazla sicakmis gibi geliyordu
Yarenn92 Aysedemirr bende çok üşüyordum nisan ayında montla duruyordum yazın da çoğu zaman uzun kolluyla geçti benim hamileliğim ama şu an tam tersi sıcaklıyorum
Sulezeynep Aysedemirr kansızlıktan canım benim öyle yani şuan 10 haftaligim öğrendiğimde 6 haftalikti hala üşüyorum pekmez kan ilaçları içmeme rağmen ayaklarım hep soğuk burnum oyle
Aysedemirr @“Saida97” geceleri bende de nefes darlığı oluyor sanki boğuluyormuşum gibi hissediyorum 😢
Saida97 Aysedemirr ben bi tek gece degil, surekli nefes darligi cektim. Ilk 18 haftaya kadar. Sonra demir almaya basladim. Gecti. Ondan once kardyolojiye bile gorundum. Ama hic bi sorun yoktu. Ritim duzensizligi vardi. Ve suana kadar cok sukur tekrarlamamis
Sulezeynep Aysedemirr Nursena0378 demir ilaçları kullanin ekstra keçi boynuzu yada pekmezini tüketin yada dut pekmezi tamamen götürmüyor ama enerji veriyor halsizlik ortadan kalkıyor
Nursena0378 8 haftalığım bende çok üşüyorum kat kat giyinmeme rağmen her yerim buz gibi hele ki duştan çıkınca daha çok üşüyorum Ne yapmamız gerekiyor bilen var mı
Aysedemirr @“Nursena0378” bende öyleyim ve sürekli uzanıyorum asla kalkıp bişey yapamıyorum yemek bile yapamıyorum yorgunluk ve halsizliğim çok daha çok üşürüm diye duş almaya bile korkar oldum 😢