DevriminAnnesi ZelihaaK sorma ya o kadar tuhaflar ki.. halimizden anlasalar keske, herkeste bu ara bu salgın ama hamileler daha kötü geçiriyor Allah yardımcımız olsun sana da çok geçmiş olsun 🥰😘
iremkarademiir DevriminAnnesi son 45 😅 hem gelsin hem gelmesin istiyorum..hala çalışıyorum mecburen sabahları kalkarken çok zor oluyor ha birde sağ kaburgamı deşti oğlan ayağıyla kazı çalışması yapıyor 😂😂
DevriminAnnesi iremkarademiir ben evdeyim valla Çalışmakta zor.. Allah yardımcın olsun bacım, oğlanla kaburgalarla bi derdi var 😄🥰
Yase26111984 DevriminAnnesi son 5 gün 😳😳😳 2 çocukla beni neler bekliyor 😥 bakalım ne yapıp ne yiyeceğiz 😫evi b.K götürmeye az kaldı
DevriminAnnesi Yase26111984 anammm işin zor valla.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🤲🏻 Ver adres yardıma geleyim🥹
Sevilay21 Son 25 🥲 hem çok heycanli hem korkulu hem de paniğimm. gelen her kasık ağrısını dogum sancısı sanıp korkmaya başladım bile sjsjsjsjsjsjs
DevriminAnnesi Sevilay21 Ahaha bazen öyle bi vuruyor ki asağı kontrol ediyorum geldi mi diye korku başa bela 😄🥰
Nimetkayseri1438 DevriminAnnesi son 54 😀 3 çocuk Bebek enson makat gelişti 2 normal doğum yapıp şimdi sezeryan derse diye bı korku var 2 çocuğun peşinde koşmaktan bunu artık taşımaya usenmeye başladım zaman geçse de doğsa diye bekliyorum ama 99dan bu zamana kadar hemen geçti şimdi geçmiyor gibi bişey var
DevriminAnnesi Nimetkayseri1438 99 dan hızlı geçiyor ama 50 de tıkanıyor insan.. bi an önce zaman geçsin de gelsin bi avazda inşallah 🥰🤲🏻 Rabbim kolaylık versin sana da
Yase26111984 DevriminAnnesi bu mesajı attıktan 3 gün sonra doğuma girdim mesajı yeni görüyorum şimdi tekrar hamileyim beni hayattan koparan 2 nci çocuk 2 sene kör etmiş bakalım 3.ncüyle ne olacak