DevriminAnnesi Evettt Teyselerrrrr oğluşuma kavuşmaya kaldı 44 gün.. Sizin şafak kaç?Neler hissediyorsunuz nasılsınız? Hadi emojilerle ruh halinizi anlatın canım sıkılıyor,bunalıyorummmm 🥰😄🤍
QUEEN0888 DevriminAnnesi son 56 benim durumum 🙀-çabuk gelebilir 😵💫-2 çoçukla)neler olucak 🤯-doğummu olucak yoksa sezeryan
DenizinAnnesiiiii DevriminAnnesi Şafak 10 😇 99a düştüğünde bile nasıl heyecanlanmıştım çok çabuk geçiyor zaman 😍😍😍
DevriminAnnesi QUEEN0888 Allahhh 🫣 bacım işin zor valla 🫣 ben de korkuyorum ama sezeryandan nasıl olucak valla merakla bekliyorum.. Rabbim yardımcın olsun 🤲🏻😄
DevriminAnnesi SebnemRasit Maşallah aynı gün doğuruyormuşuz 😄 ne güzel olur.. artık ağırlaştım valla hareket canımı yakıyor ama heyecanla bekliyoruz 🥰😄
DevriminAnnesi K-m zaman çabuk geçiyor diyorlardı 99 dan 50 ye hızlı geçti ama suan geçmiyor gibi Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰😄🤲🏻
SebnemRasit DevriminAnnesi sende şey oluyo mu ya benim göğsümün altına sanki kaburgama dayanıyor gibi oluyo çok ağrı yapıyo ya. Bebeğin hareketleri acıtıyor bazen. Birde isim ne düşündünüz ☺️
DevriminAnnesi SebnemRasit 32. Haftadan beri kaburgaya biz dayıyor diyorum annecim yapma 😄 ama dinleyen kim.. İsim olarak Devrim Aras koyucaz siz 🥰🥰
SebnemRasit DevriminAnnesi ay demek tek ben değil o kadar acıtıyo ki gerçekten kaburgam yamuldu 😂😂 devrim ismi çok havalı geliyo çok şıkmış ikisi de ☺️ Bizde Yaman düşünüyoruz inşaallah
ZelihaaK DevriminAnnesi valla son günler hiç geçmiyor 🥳😊 hayırlısıyla Bi kavuşsaydık hasta oldum birde 3 gündür öksürük boğaz ağrısı ölüyorum 😩😓
DevriminAnnesi SebnemRasit trip atıyorum sen düşün canımı acıtıyorsun küserim diye ama anlamıyor 😄🫣 Yaman ismi de çok şık Allahım tez zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😄🥰🤲🏻