minikkus1 selam hamişler, detaylı ultrason yaptıranlara birkaç sorum olacak. tam olarak kaçıncı haftada yaptırdınız kaç dakika sürdü sizden istenen bir şey var mıydı rahim ağzı açıklığını nasıl kontrol etti
Karadasesra minikkus1 20. Haftada yaptırdım alttan muayneye girmiyosun yaklaşık yarım saat kadar bebeğin bütün iç organları inceleniyo ve senin böbreklerine falan bakıyo
Blossom00 minikkus1 21. Haftada yaptırdım, istenen bişey olmadı. Yarım saat kadar baktı detaylı şekilde. Karından bakıldı herşeye
elif233233 minikkus1 21. Haftada girdim 2 kızımda da aynı doktor yapti. Yarım saat falan sürdü her şeye bakti karından rahim ağzı boyuna kadar . Öncesinde istenen bir şey yok canim
Sersel_15 minikkus1 detaylı ultrasonu her doktor yapmıyor perinatoloji den randevu alıyorsunuz oda her yerde olmuyor ben üniversite hastanesine gittim ücretliydi bide devlette vardı hemen hemen yarım saate yakın bebeğim tüm organlarını kan alışını beyninin içine kadar herşeyi inceledi
minikkus1 Blossom00 ikili testi yanınızda götürün diyenler oluyor da merak ettim sebebi nedir diye. bir de kendi doktorunuz yapmadı değil mi farklı bir birime yönlendiriyorlar
Blossom00 minikkus1 Evet kendi doktorum perinatoloji uzmanı önerdi onda yaptırdım. İkili test yaptırdın mı temiz miydi diye sordu sadece evet temiz dedim o kadar
ilkanneyim06 Haftaya girdiğim gün gittim yani 2-3 gün önce alttan muayne yok bebeğin her yerine bakılıyor parmakları sayılıyor,kalp,böbrek,safra kesesinin yerleri ve oluşumuna bakıyor genel kafatası ölçülüyor gibi baştan aşağı bebek kontrol ediliyor
minikkus1 teşekkür ederim anneler. ben de haftaya gideceğim inşallah her şey yolundadır. allah sağlıkla kavuştursun bebişlerimize ❤️❤️❤️