Miniikmucizemm Kızlar Selamm , bebek için cevşen almak istiyorum güvenilir, alışveriş yapıp memnun kaldığınız site veya ınstagram sayfası varmı?
minik_koala_ve_annesi Miniikmucizemm yillar once dayimin ikiz cocuklari oldu anneannem caminin hocasina yaptirmisti muska nazar icin simdi benim bebegim oldu esim yazdi bebegime muska internet bu konuda ne kadar guvenilir bilmiyorum canim
Denizpyraz Miniikmucizemm ben oğluma kendim yaptım bu konuda kimseye güvenmiyorum icinde ne yazdığını bilmediğim şeyi oğlumun üstünde gezdiremezdim.
Miniikmucizemm minik_koala_ve_annesi Bende çok kararsız kaldığım in acaba güvenilir varmı diye merak ettim süsleme falan ekleyince çok güzel duruyorlar kendim yapabilceğimi bilsem çok iyi olurda yapamam 😀
minik_koala_ve_annesi Miniikmucizemm igneli masallah falan yazip nazar ayeti olanlardan satiliyor ama acik oldugu icin ondan alabilirsiniz canim
Miniikmucizemm minik_koala_ve_annesi Bakıyım güvenilir bulamazsam öyle alacağım sanırım kuzum teşekkür ederim 🌺
Hmeren10 Benim bi tanıdığım var o yapıyor instagram sayfası serra_kristal_cevşen bi bakın isterseniz 🌸
Miniikmucizemm Denizpyraz Orası öyle bende o yüzden araştırıyorum zaten. Boncuklu falan olması hoşuma gidiyor bakalım