Durubebegim Kızlar iste geldin den sabah 11 de sipariş verdim bu saat oldu halen gelmedi ilk defa burdan bişey istiyorum İzinde başınıza geldimi gecikme oldumu
Meliyyke Durubebegim o saatli geliyor ya çoğu zaman da gecikiyor. Ben migros hemen kullanıyorum bu ara daha iyi
2022bebeki Durubebegim Canlı destekten bilgi alabilirsiniz ya da müşteri hizmetlerinden ☺️ Yoğunluk zamani böyle olabiliyor ama bilgilendirilse tabi iyi olur
Poyrazegem Yoğunluk var canım 9gibi gelir anca ben sürekli alışveriş yapıyorum onların belirli saatleri var
Durubebegim Meliyyke yaa ben normalde yakın marketleri tercih ediyorum işte bugünde bu olsun derken baya gecikti saat 2 de elime ulaşması gerekti
Durubebegim 2022bebeki sabahtan beri irtibattayım en son dolandırıldım dedim🤣🤣 aaa asla öyle düşünmeyim dedi🤣
Asyabuse Müşteri hizmetlerine ulaş birazda çemkir mağdurum de aşerdim de kaç oldu de 😂😂 kupon falan tanımlasınlar 😁😁
Durubebegim Armess_loya 🤣🤣🤣 inat değilmi A101 gidip tavuğumu aldım ama pilav yapmadım kynpdr evde acele getirdi yemeği çok açtılar 🤣🤣
Durubebegim teacherozlem canım ben asla sanaldan almam normalde bugün artistliğim tuttu sanırım ilk ve son olacak😁