Aycan2 Merhaba kızlar ikili tarama testi için çok kararsızım yapıyımmı yapmıyımmı diye sizinde fikirlerinizi alıyım
Nnzhktt Aycan2 Ben yaptırmadım bi şey olsada gebeliğimi sonlandirmicam ki diye inat ettim sonra detaylı utrason için hastane ararken sorun oldu o testi yaptırmadığım için detaylı ultrasonu yapmak istemedi çoğu hastane o dönemde pişman oldum 😀 sonra marmara hastanesinde ayarladı eşim detaylı ultrasonu amaaan iyiki de yaptırmamışım ikiliyi dedim 😂😂 ben com duydum etrafimda bebegin engelli olcak yok yüksek ihtimal down sendromlu denildiği halde çok sağlıklı bi sıkıntısı olmayan bebisleri o yüzden yaptırmak istemedim bide kesin sonuç vermiyormuş riskli derlerse amniyosentez yapmayı teklif ediyorlarmış emin olmak için o da riskli bi şey e düşünsene riskli deseler emin olmak isteyip onu da yaptırcan ne gerek var diye düşündüm
Tuna Aycan2 yaptırdım riskim çıktı 😔 Amniyosentez önerdiler düşük riski var die kabul etmedim . DNA yaptırdım . 10 gün oldu sonuç bekliyorum. Hayırlısıyla önümüzdeki 3 gün içinde sonuçlarım çıkacak ... Sonuç iyi yada kötü olsun bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum. Evet 10 gündür çok stres içerisindeyim Ama sonuç kötü bile çıksa kendimi bebeğime hazırlamam gerektiği için ikili test yaptırılması taraftarıyım .
Msalbyrk Aycan2 benmde riskim çıktı stresten hamilelgmden bsey anlamyorm 2. Cocugmda yaptrmam hcbr testi. Hcbri kesn sonuc vermyo ama insan hzursuz olyo dusnmeden edemyor. Ne olrsa olsun Cocugumu aldrmam dyosan hcbr testi yaptrma bnce.
Aycan2 Nnzhktt aynen bende senin gibi düşünüyorum. Benimde akrabam var onada down sendromu dediler ama sağlıklı doğdu ondan hamileleiğim hep maf olur diye korkuyorum
Aycan2 Tuna hadi ya inşalah bişey yıktır duyduğuma göre % 100 doğru çıkmıyor benim akrabamada öle dediler sen yine üzülme inşalah sağlıklıdır bende kararsızım