ardaada Koalammm ilk etapta regl öncesi göğüs hassasiyeti gibi haricinde belirtim yoktu. Reglm 3 gün gecikince test yaptım ve öyle öğrendim. 11-12. Haftaya kadar da herhangi bir belirgim olmadı bulantı o zaman başladı
guzelanne01_ Koalammm normaldede hisliyimdir ama gebeliğimi hissetmiyorumda😂normal gebe değil gibi oluyorum hamilelik sonuna kadar AMAAA DOĞUMDAN SONRA lohusalık beni maffediyor herşey patlıyor ucurumun kenarında gibi oluyorum galiba hiç bişey yaşamadığım için doğum sonrası duygu ve belirtilerin patlaması
Skpln4660b Birinci içime doğdu ikincisi de anlamsız şekilde başım ağrıdı bir gün , adetimin geciktiği de iki gün olmuştu
Koalammm Geçen ay ilk denememizdi olmadı inşaallah bu ay olur adetime 11 gün var sadece sağ göğüs ucunda biraz hassasiyet var ama bu adetimden önce olanda bişi valla bilmiyorum bakalım.nolucak bu ay
ilkanneyim06 Regl belirtileri yasadım ben kasık ağrısı halsizlik vs zaten adetim cok düzensizdi 2-3 ayda bi oluyodu muhakkak gecikiyodu 7+4 de öğrendim
Sedaisgorenn Koalammm 12+5 günlükken öğrendim hamileliğimi. Her ay düzenli adet oldum🐣hiçbir belirtim yoktu. Haziran ayında adetim sadece 3 gün gecikti dedim bir test yapayım. Yaptım çift çizgi çıktı. Kendi kendime dedim daha yenidir herhalde ¾ haftalıktır. Ertesi gün gittiğim de kocaman bir bebek vardı ultrason da. Doktorum biraz daha beklesen doğuma gelecek mişsin demişti. Binde bir insanın başına geliyormuş. Baya normal adet gördüm hem de düzenli günü gününe.🙃 Böyle öğrendim🐣
Koalammm Sedaisgorenn nasıl yani hamileyken mi adet gördün ben mi yanlış anladım ilk defa duydum bende ☺️ sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🥰
irem-1999-54 Koalammm canım benim sadece Adetim geçti ve göğüs hassasiyetim oldu o da normal adet zamanında da olduğu için adet olmayı bekledim 7 gün test yaptım ve pozitifi gördüm ve gebelik boyunca hiçbir belirti yaşamadım ne kusma ne baş dönmesi çok rahat bir hamilelik geçirdim Şu an 32 haftadayız
Son-ali295 Koalammm ben hiç beklemiyordum ve hiç bir belirti olmadı gerçi bende 5-6 aya kadar hic bi şey olmadı öğrendiğimde adetimin üzerinden 17 gün gecmişti onu da arkadaşım sayesinde öğrendim 🤣🤣🤣🤣
Kiraz19 Koalammm adet gunum gelmeden meraktan test yaptim pozitif cikti ama brlirti ve umut yoktu bende 😁
NigarH Benim adetden once o kadar belirtim oluyorduki ha evet iste bu ay hamileyim diyordum hep. Hamile oldugum ay hic bir belirtim olmadi. Sadece uykum cok vardi. Hic gogus hassasiyeti, bash donmesi ve ya baska hic bisey yasamadim.
Gnlvn Koalammm ben çok yorgun hiss ediyordum oturduğum yerde uykuya dalıyordum. Bide anlamsızsa bir hafta boyu ağlamağa başlamıştım oysa çok zor ağlarım kendi halimden endişelenmeye başlamıştım ki adetimin ilk gecikme günü hamile olduğumu öğrendim. Şok olmuştum hiç beklemiyordum. Bin şükür 25 haftadayız şimdi🤲🏻
Koalammm Gnlvn ne güzel darısı bizim başımıza artık. Sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🥰🙏