pinar_033 -Meltem123- sağda solda olduğunu nasıl anlıyorsunuz.doktorun ultrason baktığı yerden mi yoksa ultrason fotoğrafından mi ?
-Meltem123- pinar_033 fotoğraftan bide doktor ilk kontrolde sağdan yumurtlamışsın soldan yumurtlamışsın diye söylüyo zaten benim doktorum böyle
pinar_033 birprensbirprensesannesi- benim de çok bulantilarim oluyor doktora ikidir söylüyorum ama Bi ilaç vermedi siz kusuyor musunuz acaba öyle olunca mı veriyor doktor
birprensbirprensesannesi- pinar_033 evet ilk aylar çok kusmuştum 3ay 2kilo verdim bulantılarımdan başa çıkamayınca doktoruma söyledim prilam dr diye bir ilaç verdi günde bir defa kullanılıyor bana fayda etmeyince bi tane yatmadan bide sabah aç karnına alıyordum ilacı öyle yemek yiyordum. Sizde doktorunuza söyleyin zaten reçeteyle alınıyor ve hiçbir yan etkisi zararı yok isterseniz aile hekiminiz bile yazar
birprensbirprensesannesi- Birde kızımda cildimde çok kuruluk var saçlarım yavaş uzuyor ve kuru Oğlumda cildim çok parlaktı saçlarım hızla uzamıştı, oğlumda ilk hamilelik belirtisi hassas göğüsler ve koyulaşan göğüs uçlarıydı kızımda öyle bişey olmadı
pinar_033 birprensbirprensesannesi- benim de ilk hassaslaşan hatta hamilesin diyen yer göğüslerimdi resmen 😄sanırım Bi oğlum daha geliyor 😄
pinar_033 Hatice_Bahri ne güzel iki meyveden de tattirmis Rabbım.tatli tuzlu olayını çözemedim bende bazen hem tatlı çekiyor canım hem tuzlu ondan anlayamıyorum 🙂
birprensbirprensesannesi- pinar_033 ya hayırlısı olsun hakkınızda sağlıklı hayırlı bir evlat olsunda cinsiyetin bir önemi yok aslında. İlk gebeliğime göre belirtileri çok farklıydı bide bulantıdan farklı cinsiyet olacağı belliydi bizim sizde durumlar nasıl kaç haftalıksınız. Her gebede farklıdır ama kızımda mesela her an regl olacak gibi sancılarım oluyordu sürekli düşecek sanırım kanamam başlayacak diye korkuyordum
pinar_033 birprensbirprensesannesi- tiroid ilacı kullanıyorum bilemedim doktorum ısrarla yazmak istemiyor 13 haftayı geride bıraktık hala geçmek bilmiyor pazartesi gittiğimde tekrar söylicem dediğiniz gibi olmazsa aile hekimine artık
pinar_033 birprensbirprensesannesi- 13 +3 olduk insllah ikizlere göre farklı tabi ama yasin hormonlarında etkisii büyüktür diye düşünüyorum 12 yıl dan sonra insanın zoruna gidiyormuş demişlerdi ara verme diye de dinlemedim çok çok zor geçiyor her gün biyerim patlak veriyor gibi aacaba bugün nerem agricak düşüncesi oluştu resmen
pinar_033 Hatice_Bahri yok canım yok bence yemeyle olcak iş değil insanız yani açken bile neler istiyor canımız e bide hamilelik olunca 😃
birprensbirprensesannesi- pinar_033 geçmiş olsun ama hamilelik gerçekten hem çok güzel hem çok zor ve uzun bir süreç yaşınızla alakası yoktur ben 26 yaşındayım inanılmaz derecede enerjim yok bitiğim her an bayılacakmış gibi hissediyorum rabbim sizde de o gücü görmese nasip etmez bunda da var bir hayır ne güzel çocuklarınızın kardeşi olacak yaşları büyük gerçekten hem abilik yapıp geri geldiğinde size yardımları olacaktır
birprensbirprensesannesi- Oğlumda doğum lekem vardı 12.haftamda oluştu burnum dudak üstü yanaklarımda ve doğuma kadar bana eşlik etti 😆 Doğumdan sonra bile geçmedi bütünleştik onlarla kızımda çok çirkinleştim yine lekelerim belirginleşti 3 aydan sonra leke falan kalmadı şimdi de güzelleştin diyorlar arada burnum büyüyor Pinokyo gibi 😄
pinar_033 birprensbirprensesannesi- leke değilde sivilcelerim çok aşırı belki ilerleyen zamanlar da olur mu bilemiyorum
Hatice_Bahri pinar_033 valaha ben ınanmıyorum eksı tatlı olayına ama canım çekmesi çok farklı bır şey ıstıyor ınsan
pinar_033 birprensbirprensesannesi- bende 28 yaşındayım canım insan gerçekten anne olunca annesinin kıymetini daha çok anlıyor hamileliginden büyütmesine kadar sizin bebelerin arasi kaç yaş bana dediler hep 4 5 yaslarindayken doğur bidaha arka arkaya büyürler diye ben sanki kapatmıştım defteri ama işte insan Bi kardeşleri daha olsun kalabalık iyi olur e küçük bebegide özlüyorsun belli bir zaman sonra
Nilya34 pinar_033 benim oğlumda bulantı daha çoktu ete aşerdim çok yedim normalde yemem tatlıdan soğudum şimdi kızımda bulantı oldu yine ekşi tatlı herşeyi istiyo canım gaz yapıcı şeyler hariç bence bu kişiyle alakalı bir durum
pinar_033 Nilya34 kesinlikle katılıyorum bende oglanlarda rüyamda kıyma görmüştüm 😊 ama şunu anladım yapılan yorumlardan kişinin vücudu degisik cinsiyette sinyal veriyor Bi yerden
pinar_033 Haticee04 benim ilk hamileligimde koltuk altimda olmuştu bizim burda çığıt düşmesi diyorlar ona 😃