emineerden Sevgili anneler.. Anne ~ çocuk sağlığı, bebek gelişimi için önerebileceğiniz kitaplar ya da yazarlar nelerdir?
deletedmom351 emineerden Ayşe Öner’in hamilelik Doğum ve bebek bakım kitabı var ben aldım çok memnunum oğluma da yazılanları uyguluyorum
Fatmasnny emineerden Ayşe Öner’in iki kitabını okudum önerebilirim. Birde Banu çiftçi çıkardı ama onu okumadım henüz. YouTube dan anne tv ve yine Banu çiftçi yi takip edebilirsiniz. Keşke herkes böyle sorular sorsa ☺️❤️ Sevgiler
Neroizm emineerden hamilelik, dogum ve bebek ve bebeginizi beklerken sizi neler bekler. İkisi benim hamileligimi cok bilincli ve mantikli gecirmemi sagladi.
Englishteacher 3. Kitabımı okuyorum daha okunacak 3 kitabım daha var. 1. Doğmamış çocuğun gizli yaşamı 2. Doğal Doğum Dr Gülnihal Bülbül yazarı kesinlikle tavsiye ederim 3. bebeğinize fransız kalın
Usakli64 Bence kitap okumak cok onemli kulaktan dolma şeyler bebege zarar verebilir örneğin x tanıdığım "oglan cocugu kız gibi sıcağı sevmez" diye bir tevature inandigi icin 10 günlük bebegi tir tir titretiyor.. Gece uyumadigini kundaga iyice sarinca uyuyakaldigini söylüyor ve hala inatla üşümediğini idda ediyor 😞