Sadebikahveee Kızlar 8.haftamdayım bel agrım var yürüyünce sol popo tarafım agrıyo bacagımdan adım atamıyorum. yatınca dinlenince geçiyo. Doktorum normal dedi. Benim gibi olan var mı nasıl ve ne zaman geçer
denizarenmom Sadebikahveee hamileligimin yarisindayim 20 haftaligiz benim hic gecmedi insallah senin gecer ya hafta ilerledikce siddetleniyor cunku🥲
Sukran3434 Sadebikahveee benimde sag tarafim cok agriyordu doktor yürüyüş icin cok erken yatip dinlenmem gerektigini soyledi dinlenince geciyor
1072PINAR Sadebikahveee Ben de aynı şekilde bel ağrısı çekiyorum bıçak saplanıyor sanki.İko üç haftadır devam ediyor 10.haftadayim bende.Doktorum normal dedi ama berbat bir ağrı bu.
karansmomm Resmen beni anlattın benimde 1 hafta öncesine kadar aynı şekilde ağrılarım oluyordu. Ama bolca uzanıp dinlendikten sonra kendiliğinden geçti
Sadebikahveee karansmomm bütün gün yatıyorum dinleniyorum agrım yok gece de çok güzel uyuyorum ama ne zaman ayaga kalkıp egileyim ya da birazcık fazla yürüyeyim sol tarafımdan adım atamayacak hale geliyorum hemen yatmakta buluyorum çareyi 😥
mrsperaa Sadebikahveee asla bilmiyorum ki bende 3 gündür var bu ağrı otursam olmuyo yatsam olmuyo mecbur beklicez elbet geçecektir ama çok kötü bi ağrı 😞
Sadebikahveee denizarenmom evet yürüyüş yapayım dedim daha da beter olmuşum en iyisi yatmak napalım 🤷🏼♀️
Sadebikahveee denizarenmom ben de öyle peki doktor normal falan dedi mi. Kusma bulantım kasık agrım falan yok bitek bel agrısı var
denizarenmom Sadebikahveee evet dedi benimde 9-11 arasi sabah bulantilarim olmustu sadece bel agrisi disinda
Maysaamoms5 Bende de vardı aynı durum doktor magnezyum verdi normalde 4 ayda verecekti ama biz 3 ayın sonuna yaklaşıyoruz biraz erken başladım çok kötüydüm ilaç iyi geliyor ama temizlik felan yapınca akşamı ağrı çok oluyor
Sadebikahveee Maysaamoms5 doktor bana hiç magnezyum falan demedi normal dedi ama gidince bidaha sorayım belki verir