Bfduam Adete 5 günüm var sanki iş yaparsında hamlarsın, üşütünce tutulur ya, öyle bi ağrı var belimde. Bacak ve kalçamda ağrıyor, bunlar belirti olabilir mi?
uraz_ve_annesi- Bfduam olabilirde olamazda belirtiler değişkendir herkeste farklılık gösterir. Bende sadece çok fazla mide yanması olmuştu mesela
Emine_pektas01 Bfduam ben hamileliğimi öğrenmeden evvel benımde bellim çok agrıyordu bende tabi temizlik yapıyordum misafir falan ağırladım camları falan sildim dedim belki bu yüzden agrıyordur ama aradan 2 gün geçti test yaptım biraz şişlik çıkıp sonra tam netleşti elhamdulillah cok şükür ve suan 5+6 haftalık hamileyim haylada bel agrısı cekıyorum canım inşallah sende hayırlı haber alırsın 🤲
Yaprak- Evet benimde ilk hamileliğimde sırtım ağrıyordu ama haberim yoktu hatta yeni yatak almıştım ondan zannnediyordum
Ahuum Bfduam bende en çok bel ağrısı oldu şüphelenip test yapmıştım. Okadar çok agrıdıki covit oldum sandım ..
Hamilelikbekliyorum Benim ilk belirtim adete 6 kala acayip belim ağrımıştı,çok fazla gaz problemi olmuştu ve üç gün ara ara hıçkırık vardı çok tuhaf bir şekilde 😅
Hamilelikbekliyorum Bfduam evet sanki tutulmuş gibi ayakta fazla dursam ev işi yapsam belim acayip ağrıyordu.
susambebeginannesii Bfduam ben şuan 4+6 haftalığım bir hafta önce öğrendim hamile olduğumu ve öğrenmeden bir hafta önce bel ağrısı çektim hala da belim çok ağrıyo bu ince bel dedikleri kalçaya inen yer
Bfduam susambebeginannesii aynen kalça, kuyruk sokumu gibi, tarif ettiğim şekilde miydi ağrın canım? Hayırlı Olsun bu arada çok erken öğrenmiştin miniği🤲