Mhande siyahinciii Cok haklısın kuzu ilk kaybimda söyledim 1 hafta içinde kanamam oldu çoğu insan sevindi başta eltim olmak üzere o yüzden hiç soylemicem🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️
Mhande Sumeyyeabdi Allah razı olsun kuzumm benim sevincime ortak olduğun için çok çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😘🤲🏻
Sumeyyeabdi Mhande cok mutlu oluyorum böyle post görünce Allahim sağlıcakla versin kucağına inslalah 🌸🥰🤲
Mhande Sumeyyeabdi Allah binlerce kez Razı olsun kuzum benim Rabbım isteyen herkese versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️
BernaOmer Sumeyyeabdi Bende aynen görünce baktım posta herkese nasip olsun üç aydır tik yok yeniden korunmaya başlamayı düşündüm
Sumeyyeabdi BernaOmer hayırlısi olsun canim oğlum 4 yaşında 6 ay sonra oldu korunmayı bıraktıktan sonra esim korunuyordu bnmde bir folik asit vermişti onu içmiştim
Mhande BernaOmer Rabbım sana da nasip etsin kuzum benim sana tavsiye adet biter bitmez ertesi gün 3 gun birlikte 2 gün ara şeklinde devam et bende kalamıyordm böyle yapınca kaldim 🤲🏻🤲🏻❤️❤️
BernaOmer Mhande Ağustostan beri bıraktık sekiz sene sonra folik asitde kullanıyorum olacağı yok galiba ☹️
BernaOmer Mhande Hepimize benim dileğim bugün kadinlara hem cinslerime bekleyenlere uzun zamandır ❤️🤲🏽
BernaOmer Sumeyyeabdi Bizde aynı eşim korundu hep bizim ikincinin arkasına sekiz sene var ama evde bi bebek sesi kokusu istemiştik hayırlısı olsun