Eceaysezdmrr meleklerin_annesii hayır doğumu çok yakın 34 35 haftalık ama sanırım kıza benzıyor dedıkten sonra kız dıyıp bırdaha hıc sormamış
Beybix Eceaysezdmrr genel olarak gittiğim tek doktorum var aslında takipte olduğum ama işte riskli gebelik ve bulantı kusma çok fazla olduğu için bazı günler dayanamıyorum mecbur kalıyorum gitmeye
MasaAll Gamzekozgur 12 . Haftamda Bi doktor erkeğe çok benziyor dedi ondan Bi iki hafta sonra diğeri kesin erkek dedi ondan da sonra yine Bi iki hafta arayla kiz denildi tabi asla emin olmadım detayli ultrasonda emin olduktan sonrada alışverişine başladım
Gamzekozgur MasaAll banada 12 haftada kıza benziyor dediler dün gittim 16 hafta erkek dedi Allah var kız istiyorum 🥰 acaba diyorum bı ihtimal değişir mi yine 🤦🏻♀️
Hayal_Annesi Yuncu1 işte o ben 22 haftaya kadar karnımı kızım diye sevdim sonra oğlum demek zor geldi şimdi 34+1 iz sağlıkla gelsin bebeklerimiz💗
Yuncu1 Annecim58 bildiğim kadarıyla cinsiyet ayrımı en erken 12 haftada oluşmaya başlıyor. Organların değişime başlamasıyla🌸 İnşallah gönlünüzde ne varsa kucağınız da da o olur sağlıkla ❤️