Mervekara5 Kızlar ayaktayken bebek bazen öyle bir hareket ediyor ki çok aşırı hissediyorum rahmime baskı yapıyor sanki acıyor mu içim mi bir garip oluyor anlamıyorum yaşayan var mı
Mello29 Mervekara5 22+2 ayaktayken degilde dün aksam benim oglan bir hareket yaptı sol yanım acıdı resmen nasıl bu kadar kuvvetli tekmeledi sasirdim. Bir de benim bu 2 gündür vajinamda ara ara agri oluyor sanırım yine yerini genisletiyor büyüyor.
Mnynck Mervekara5 21+0 dayım suanda. Artık hareketleri cok arttı ama içim bi tuhaf oluyo içimde bisey kayıyomuş gibi oluyor 🙈
Linabebek1 21+6 benimde bu ara öyle sanki bişey batıyor gibi normalde ayaktayken hissetmiyordum uzandığımda hareket ediyordu şimdi ayaktayken baskı falan hissediyorum hatta idrar tutamama sorunu başladı 😳
Mervekara5 Mello29 benimde çok hatta kasık ağrımda da artış var akıntım da çoğaldı haftasından mı acaba
Mello29 Mervekara5 Aa evet akıntı bir de hamileligimin basindan beri ilk defa akinti yasamaya basladim
Mello29 Mervekara5 Ben bebegin büyümesine veriyorum ama gecen hafta detayli ultrasonum vardi masallah hem bana dair hem bebege dair hersey yolunda cikti o yüzden kafaya takmamaya çalısıyorum.
Mrvnrsntrk Merhaba kızlar benımde 22+3 kasık agrım ve akıntım çoğaldı sanırım haftasından dolayı böyle arada nefes darlığı da yapıyor yarın kontrol var doktora soracağım
Mervekara5 Mrvnrsntrk bendede yapıyor canım nefes darlığı, ara ara birde alt karın ağrım gaz sancım hepsinde bir çoğalma var
KumsAlyaa Mnynck 20+0 oldum bugün hareket hissediyorum da böyle pıt pıt içeriden birisi vuruyor gibi yani hiç beni içimde ne kelebek oldu ne kayma normal mi acaba zaten çok nadir hissediyorum bazen bağırsak hareketiyle mi karıştırıyorum diye şüphe duyuyorum
Mello29 Mervekara5 Ay evet ya 😂 bu arada bir arkadasim var onun bebegi 24.haftada kafayı rahmin oraya yerlestirmis ve hep öyle kalmıs o yüzden o da sürekli vajinasında ağrı ve baski hissediyormus tuvaletini tutamiyormus
Mervekara5 KumsAlyaa canım benim de öyle başladı ilk bende bağırsak hareketi sanıyordum ama bebiş yani
KumsAlyaa Mervekara5 İnş öyledir canım kelebek diyorlar kayma diyorlar ya bende ikisi de yok sadece pıt pıt