Glsm-- Merhabalar 33+3 haftalık hamileyim bebeğim normalde çok hareketlydi karnımın dışından belli oluyordu hareketleri. Bugünde hareket ediyor fakat çok yavaş yine dışardan farkedilebiliyor ama eskisi gibi değil. Acaba bir problem var mıdır?
Ela4810 Glsm-- hayır annesi büyüdüğü için hareketleri tekme şeklinde değilde yer değiştirme şeklinde oluyor 37+3 teyim hep yer değiştirme şeklinde hareketleri
Glsm-- Ela4810 inşallah öyledir. 22 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden hep endişeliyim. Çok teşekkür ederim 💕
Mrziyeimga_ Bnde 35 haftalığim bebeğimin hareketleri çok az geçenlerde dışarıdan çok belli oluyordu bu aralar az az hissediyorum sizce de normal mi bana yeri daraldığı için diyorlar
Glsm-- Mrziyeimga_ bende de azalmaya başladı sanki hareketler. Bende yeri daraldığı için diye düşündüm ama bilmiyorum inşallah bir problem yoktur.
Merve201119 Glsm-- kötü düşünmeyin lütfen 22 haftalik bebeğinizin kalbi neden durmuştu artik yeri daralıyor ondan yada birgun çok hareketli olabiliyor doger gun daha az hareketli dua edin bol bol🙏
Glsm-- Merve201119 teşekkür ederim 🌸 kalbi durduğunda ağır grip geçiriyordum. Nedenine sebepsiz dediler belli değil maalesef. ben grip ile iliskilendiriyorum bu yüzden.