Calasun MSemihA dr browns gaz önleyici 🙄 bide avent anne gögüs uyumlu çok araştırdım ama aldıktan sonra ne gerek vardı şırınga en sağlıksı dediler kafa karıştıcı olaylar anlıyacagın🤭
Annesininkuzusu0911 MSemihA avent aldım. De. Brownsın su sızdırdığı ı çok duydum aventte karar kıldım ☺️
Duygu07 Calasun bende başlangıç biberonunu almayı düşünüyorum. Peki aynı biberona sonra başka başlıklarını takabilir miyiz? Çünkü bildiğim kadarıyla başlangıç biberonu yavaş akıyor geniş ağızlı olanı da varmış siz hangisini aldınız acaba?
blackberry118 Dr browns aldim. Aslinda biberon kullanmak istemiyorum ama ise döndüğümde anne sütü de olsa baskasi doyuracak beni unitturmayacak bir biberon secmeye calistim.
Haticeozturk blackberry118 küçük cam şeklinde vardı yeni dogan.ondanmi aldınız ben onu aldım ama.emin.olamadim eziğinize yenidoğan damaklı aldım emerse vermicem.ama dursun die
Calasun Duygu07 uçlar degişiyor beden beden yenidoğan aldık boyut olarak cam orta boy aldım küçük boy ve büyük boya ihtiyaç duymadım şuan icin😊
Babies16 MSemihA biberon emzik dogru bulmadigm icin almadim.sali gunu dogum yaptim sutum gelmedi 2 gun siringayla idare ettim 2 gundurde sutum geliyor cok sukur.ihtiyacim kalmadi hic birine
MSemihA Asilinannesi bende biraz araştırdım en mantık plips avent hava yutmayan anne g.uyumlu biberon mantıklı geldi sanırım onu sipariş vercem şuan 46,90 tl