1fatma_nurr Canım yeni evliydim yorgan kaldırdım hopladım zıpladım evi komple baştan aşağı düzenledim mutfak dolabı acele yapıldığı için herseyi baştan yaptım . Gardrobunun üstüne ağır şeyler kaldırıp koydum boyum yetmedi die zıplayarak arkaya doğru ittim 5,5 haftalık hamileymişim haberim yok 86 parça yemek takımı kaldırdım 2 kez kolinin yerlerini değiştirip durdum düşmedi . Gel gör ki 8. Haftasında kalbi durmuş 9 gün anlayamadım. Öğrenmeden önce yapmadığım şey kalmadı sigaranın dibine vuruyordum 4-5 bardak kahve içerdim . Bebeği öğrendim kalbini duydum herşeyi kestim kahvaltılar meyveler kuruyemiş yoğurt süt okdr güzel beslendim ki anlatamam amaaaa gel görki kalbi durdu kürtaj oldum . Görümcem 3. Bebeğine 5,5 aylık kucağında bebeği varken kalmış düşsün die zıplamış ilaç içmiş karnımda bile cocuğu zıplattım dio şuan 2 yasında 😅 Arkadaşınlık bişe değildir . Rabbim alacaksa elbet alıyor ne kadar esirgersen esirge . Görümcem anlattı biri madde kullanıyormuş düğünümde 4 aylık hamileymiş ben şok olmuştum kızın göbek yok sigara üstüne sigara içiyor bide küçük bi kızdı . Valla sapa sağlam doğmuş. Ben görümceme sorarken çok sigara içiyordu o kız nasıl doğurdu hayret ddm , oda ddi madde bile kullandı yine sağlam doğdu ddi