SiriusA Hilaynur 80 ile hamile kaldım şuan 87 yim. 20 haftalık kocaman karnım var 🙈 kilo belki kapatıyor dicem ama benim karnımı kapatmıyor. Yalnız hamile değilken çok fazla göbeğim yoktu. Belki ondandır.
Glshozcn Hilaynur 95 kg ile hamile kaldım 108 kg ile doğum yaptım. Son 1 ay net bir şekilde belli olmaya başladı karnım 😄 kilolu olduğum için bebek öne doğru değil yana doğru büyüyor. Tabi pozisyonu ile de alakalı.
Anneadayiozlem Adabay1310 main sağolun evet benim çevremde de yok sanırım kiloluyum diye tedbir olarak veriyorlar tansiyon sorunu olmasın diye ama günlük kullanımı zaten sakıncalı olmayan bir ilaç bu zararı yoktur
Adabay1310 Anneadayiozlem birkaç tanıdığım coraspin yeterli olmaz pıhtılaşma ignesine başlaman lazım yoksa düşük yaparsın dediler sana böyle diyen olmuş muydu canım
Seevda58 Hilaynur ben 84 kılo ıle hamıle kaldım suan 82 kıloyum 16 haftalık ama benım karnım baya cıktı oncedende gobeklı bırıydım zyen 🤦🏼♀️
Anneadayiozlem Adabay1310 hayır pıhtılaşma ayrı bir sorun bu ayrı yani aslında bizdeki sorun değilde kilodan dolayı tedbir diyelim pıhtılaşma olduğu zaman iğne başlanır bu da zayıf yada kilolu ayrımı olmadan yapılır bizde başlamalarını asıl amacı tansiyon çıkma ihtimali
Adabay1310 Anneadayiozlem anladım valla çok sağol canım kafama takılmıstı kafam rahatladı Allah razı olsun inşallah sorunsuz geçer hamileliğimiz hayırla alırız kucağımıza bebeklerimizi
omrumm Ben 60 kiloyla başladım arkadaşlar öncesinde spor ve diyetle 36 kilo vermiştim ve şimdiden hamileliğimin 17. Haftasında 10 kilo aldım, tekrar kilo almaktan çok korkuyorum bebeğim de erkek
Hilaynur omrumm bende öncesinde 12 kg kadar verdm 95 kg idim 83 e kdar düştüm hamilelikte kg almamaaya dikkat ediyorm ama oluyor özellikle akşam 7 den sonea hiç bişey yememeye dikkat ediyorm
Hilaynur nlrsena evde benim belli ama top gibi degl normal göbek gibi duruyo 26. Haftada gitmiştm doktora gelişimş normal demişti bçyle top gibi olmayınxa gelişimdemi sorun var diye düşünüyorm
Hilaynur reyhan12 kolay gidiyor canım 2. Hamileligö ilkinde şok fazla kg aldm bi 30 kg almışımdır erken dogum yapmama ragmen ama ödemdi hepsi eve geldigimde 15 kg gitmişti bunda almamam gerekiyor çok dikkatli ilerliyorm erken dogum riski oldugu için ama dogumdan sonra zaten iştah azalmask oluyor artık kanama vs derken gider kolaylıkla
Hilaynur Summerwine evet demekki iç karın meselesi bakalm son zamanlarda çıkıcakmı yani çıkmasında hevesli deglm motive oluyorm 😂😂 zayf hissediyorm
Hilaynur Adabay1310 bana erken dogum ve gebelige baglı hipertansiyonum var oyüzden verdiler 8 haftalıkken başladılar zararı yok canım
Adabay1310 Hilaynur tamam canım çok sağol valla hamile kalana kadar ayrı stres kaldıktan sonra ayrı stres ama buna da şükür 🙂