poiuytrewq00 Kızlar adetimden 4 gün önce kan testi verdim 0,18 çıktı şüpheli gebelik dedi doktor adetin gecikince gel dedi bugün adet günüm ama olmadım daha bu durumu yaşayan varmı yardımcı olun lütfen
poiuytrewq00 Kızlar adetimden 4 gün önce kan testi verdim 0,18 çıktı şüpheli gebelik dedi doktor adetin gecikince gel dedi bugün adet günüm ama olmadım daha bu durumu yaşayan varmı yardımcı olun lütfen
tubiii11 mom_3 son adetin ilk gününden itibaren hesaplıyorum 5 haftalık oluyor ama daha küçük kese göründü sadece
tubiii11 Meloo35 bu kişiden kişiye değişiyor ben alttan baktırmadım karından da emin olamamakla birlikte var gibi dedi
Turkan9393 Arkadaşlar beta 20 binlerdeyken kalp atışı duyulur mu yardımcı olabilir misiniz. Uygulama da 6+3 görünüyor
Dilaraerdogann Esra34216 kanın tamamen bitmesimi gerekiyor sınıflarması için nasıl hesaplıycam yumurtlama vs kafam karıştı
Esra34216 Dilaraerdogann Aynı kuzum zaten kanama başladığı gün regl tarihin oluyor kanama bittikten sonra sıfırlanmış oluyor tekrar baştan vücut kendini gebeliğe hazır hissediyor kanamanın olduğu günden 14. Günle 17. Güne yumurtlama günü unutma canım inşallah hamile kalırsın😘
-Nazlican35- Kızlar merhaba benim ilk düşük oldu sonra Allah yine nasip etti ilk kan testi 503 çıktı 2 gün sonra 1158 çıktı aynı yerde aynı saatte kan verdim bir de başka hastanede 2 gün sonra 3 saat erken verdim 3311 çıktı sizce ikiz gebelik mı
Meloo35 -Nazlican35- Kaç haftalıksın canım ben 5 haftalığım benim ilk verdiğim kanda betam 16000 çıktı bende çoğul gebelikten şüpheleniyorum 🥲
Esra34216 Turkan9393 İnşallah canım benim bizimle de paylaş ama merak ettim şimdi hersey gönlünce olsun🙏😘