2Meyve- Kızlar şuan gram 1046 TL şuan sizce düşer mi yükselir mi bu şekilde . Ona göre şimdi çıkıp alicaktim da sizce durum ne olur
eylulicten 2Meyve- bende alicam pat diye de dusebilir ama 100 tl artmis dunden bugune. Bugunde kapanis piyasanin napcaz bilmiyorum ptesi ne olur onu da bilmiyorum
nursmeric Ben 980den almıştım 2 hafta 960ları gördü üzülmüştüm şimdi 1045 olmuş her türlü kazanç uzun vadede saklayacaksanız zaten zararı olmaz
Milosee 2Meyve- al bidaha da bozdurma alıp satıp yaptım aşırı kaybettim zamanında o yüzden zamanında biriktirdiğim bı kaç şeyim var asla bozdurmuyorum bu saatten sonra dussede çok düşmez
eylulicten 2Meyve- aynen bende aldim gecen aydan basladim kizim icin almaya bu ayi da cikarttik cok sukur darisi aralik ayina 😂
2Meyve- eylulicten kız benim eşim askerde 3 yasind oğlum var birde 19 haftali hamileyim 😅 ne kadar köşeye atarsam bizim için onkadar iyi vallaha . Çok şükür kenara bir çeyrek birde gram attım rabbim devamını getirsin inşallah 🙏🙏🙏🙏
eylulicten 2Meyve- aminnn canim 😊 benimde sali dogumum simdiden kizceme yapiyorum. Guc bela aliyorum kocamdan bu ayi da cikardim darisi aralik ayina 😂