AybikeTemiz Nazbugliya bana da son 10 gün dedi doktor ve geçmeyen boğaz şişliğim var bi taraf iniyo diğer taraf şişiyo. Boğazım geçti şimdide burnum akmaya başladı 😔
MeltemUar Benim de son 23 günüm bende feci grip oldum napıcam bilmiyorum burnum gözüm sürekli akıyo😔😔
AybikeTemiz Nazbugliya ilaç istemedim açıkçası. İlaca baya karşıyım. Kendi kendime halletmeye çalışıyorum. Bebeğe dokunur falan diye korkuyorum çok.
Yersu Bende 37+6 haftalık hamileyim. 1 hafta çnce boğaz ağrısı ve burun akıntısyla acile gittim parolun serumunu taktılar bide soğuk hava verdiler. Geçmedi bilaç gün snra kbbye gittim iğne ve burun spreyi verdi kullandım bittiler boğazım geçti ama burnum çeşme gibi akıyor salgın varmış ortalıkta iyide beslensen iğnede olsan geçmiyo Kızlar son zamanlar bağışıklığımızda zayıflyo sanırım
Erenreyyan Bende haftaya doğum yapıcam Boğaz ağrısı öksürük grip geçmiyor bir türlü ballı zencefilli çay ve ballı karabiber çayı içiyorum ama banamısın demiyor ozamana iyileşmek istiyorum 😢😢😢ilaçta vermiyor doktorum